Haine moderne, irezistibile

Cei de la Zoot ne tenteaza si in acest sezon cu hainele lor moderne si cu promotiile atat de tentante

Este aproape imposibil sa rezisti acestor haine moderne de la Zoot. Colectii noi, cu o comanda atragatoare pentru clienti, cu promotii de tot felul, si o platforma online pe care gasesti si cu ochii inchisi ce te intereseaza; aceasta ar fi la prima vedere impresia lasata de Zoot.

Cel mai atractiv aspect pentru clienti este acela ca, de la Zoot poti comanda online mai multe marimi la hainele ori incaltamintea dorite, si odata primite acasa, le pobezi si le returnezi pe cele nepotrivite, platindu-le doar pe cele care ti se potrivesc. Pentru cumparaturile online de imbracaminte si incaltaminte, acest aspect reprezinta cheia spre inimile clientilor, clienti care se tem de regula sa comande online, tocmai din cauza ca nu li se vor potrivi marimile.

Cabine fericite ale celor de la Zoot gasiti in Bucuresti, Cluj si Timisoara.

Cabinele de Fericire Zoot veti gasi in:

Bucureşti – Piaţa Victoriei
Bucureşti – Dorobanţi
Bucureşti – Cişmigiu
București – Pipera Plaza
București – Decebal
București – Cocor
Cluj-Napoca – Piaţa Mihai Viteazul
Timişoara – Cetate

Puteti sa probati in 2 zile lucratoare, chiar daca comanzi dupa ora 17.

Pentru ca tuturor ne plac reducerile, si mai ales noua femeilor, eu am aruncat si un ochi in sectiunea de reduceri a platformei online a celor de la Zoot. Am descoperit niste preturi de senzatie la unele articole – reduceri chiar de 60%. Pe langa aceasta sectiune bogata cu reduceri cu haine moderne si incaltaminte de sezon, din cand in cand, daca va inscrieti la nesletterul Zoot, veti primi si coduri de reducere. (Va spun la ureche, sa nu auda nimeni – chiar in aceasta perioada veti gasi un reducere substantiale la foarte multe produse).
Zoot.ro

zonia.ro%20
Info GDRP | Termeni și condiții | Politica de confidențialitate | Politica cookies