Stilul indian in fashion-ul pentru femei

Una din revelatiile sezonului in fashion este stilul indian, la fainele pentru femei dar si pentru barbati.

Stilul indian si-a luat avant in noile colectii de rochii. Se pare ca anul acesta acest stil este din nou in trend. Putem presupune ca insasi culoarea anului in fashion – ultravioletul, este ‘vinovata’ de aceasta explozie in preferintele designerilor.

Ei bne, definit prin culorile stranii, neasteptate, in contrast, tipatoare de-a dreptul uneori, stilul indian ofera tinute femeilor si barbatilor de-a dreptul originale.

Poti sa spui multe despre acest stil, insa nicidecum nu poti spune ca e banal.

Colectiile de moda ale anului sunt impregnate de acest stil cu personalitate puternica. Eleganta, senzualitatea, vulptatea, impunerea, sunt calitati de netagaduit ale acestui stil fashion.

Farmecul femeii orientale este regasit in multe dintre colectiile reprezentantive ale designerilor din intreaga lume.

Frumoasa colectie de rochii in stil indian de la Zenda:

Culorile puternice in imbracamintea indiana are si un caracter natural, releva o apropiere certa de natura. Tesaturile de asemenea sunt unice, de calitate. Materialele sunt pline.

Printurile sunt la mare cautare, broderiile, rochiile decorate cu paiete, cristale, modelele traditionale, toate sunt parti ale stilului fashion indian.

Nu mai vorbim de croieli! Saree este o haina traditionala indiana usor de purtat, extrem de confortabila.

Shalwarii indieni sunt si ei in prim-planul modei din acest an. Pantalonii aceia stransi la mijloc si largi cu forma conica despre partea de jos.

Bluzele indiene au ocupat foarte mult spatiul fashion, indeosebi prin lungimea exagerata. Se poarta bluzele lungi, in India bluza este cunoscuta sub numele de Lenga – fusta lunga pana la podea.

Rochiile in stil indian au acaparat inimile multor doamne si domnisoare. Rochiile largi, cu taieturi patrate, feminine, elegante, cu efecte luminoase si culori bine inchegate, au facut deja furori in lungul si in latul papamondului.

 

zonia.ro%20
Info GDRP | Termeni și condiții | Politica de confidențialitate | Politica cookies