Ati fost saptamana asta la Miniprix?

Chiar daca nu sunt o fana a magazinului Miniprix, din cand in cand mai achizitionez cate ceva de la ei

 

De ce nu sunt o fana Miniprix? Pentru ca in magazinul de pe Ion Mihalache (vis-a-vis de Banu Manta pentru cunoscutatori), este destul de aglomerat, iar produsele nu sunt in cea mai potrivita ordine si in cea mai buna stare. Mi-as dori sa vad un Miniprix mai aerisit, iar produsele mai bine categorisite. De asemenea, nu vad de ce doamnele vanzatoare sau supraveghetoare nu dispun de timpul lor de munca pentru a orandui rafutile si sectoarele de haine, dupa ce trec clientele mai putin obisnuite cu civilizatia.

Spre exemplu, inainte de Mos Nicolae am trecut pe acolo, am achizitionat doua pulovere pentru sotul meu si doua pentru mine, iar pentru baietel am cumparat doua seturi de caciula cu fular si de asemenea un pulover.

Puloverele au fost in regula, cu exceptia unuia luat pentru mine care avea oaresce fire trase, insa nimic de nerezolvat, insa, cele doua seturi cumparate pentru copil au fost dezastru, unuia lipsindu-i chiar un ciucur de la fular. In fine, per total probabil ca am iesit bine financiar, insa, mi-as dori mai multa atentie din partea personalului, in special la expunerea de produse cu defecte vizibile. Stiu ca fiind sarbatorile, se mai intampla sa gasesti dame disperate care sa traga cu furie de marfa si asa inghesuita, deci, accidente se pot intampla, insa, normal ar fi ca restul produselor sa fie verificate de personalul magazinului, iar in caz de defectiuni sa fie retrase de la vanzare, ori daca se doreste vanzarea lor in orice conditii, scadeti-le macar din pret.

Acesta era un of de al meu, pentru ca in rest, va spun sincer ca sunt multumita de produsele Miniprix, ba se intampla uneori sa intru in magazin si sa las cateva zeci de milioane, imbracandu-mi familia pentru un sezon. Spre exemplu, avem obiecte vestimentare cu varste apreciabile achizitonate de la Miniprix, iar calitatea este incontestabila. Din pacate, nu toate produsele lor se bucura de acest respect. Este adevarat, daca nu te grabesti foarte tare si stai sa alegi (pentru cine are rabdare si mai ales timp), poti sa-ti imbogatesti garderoba cu produse de calitate de la Miniprix.

In fine, daca n-ati avut curajul pana acum sa vizitati magazinul Miniprix, va invit sa o faceti, insa, sa va inarmati cu rabdare, cum ziceam anterior.

Pana atunci, aruncati un ochi critic in magazinul lor online.

zonia.ro%20
Info GDRP | Termeni și condiții | Politica de confidențialitate | Politica cookies