Ce vor femeile?

Incercam sa revitalizam impreuna intrebarea „ce vor femeile?”?

 

Se mai intreaba cineva in ziua de azi, „ce vor femeile”? Oare femeile isi pun aceasta intrebare in nume propriu si personal?

„Ce vor femeile” – o chestiune de onoare la care au incercat sa raspunda multe generatii de barbati, incepand de la facerea lumii, pana acum vreo zece ani in urma, cand alte intrebari au inceput sa ia locul acestei intrebari grel,e la care multi n-au gasit raspunsul, multi au renuntat sa se mai intrebare, si putini au murit impacati cu ideea ca au inteles femeia (cazul lui Napoleon si poate al lui Rasputin).

Ei bine, chiar daca nu este un site facut de barbati pentru femei, incercam aici sa readucem in actualitate celebra intrebare, ce rivaliza candva cu numaiputin celebra replica din Hamlet „a fi sau a nu fi”. Incercam, asa cum spuneam, sa gasim raspunsul la aceasta intrebare cu ajutorul nostru si al dumneavoastra, si chiar daca nu vom fi pe deplin multumiti, sa nu spuna lumea ca nu am incercat.

Chiar daca este greu de acceptat, as vrea sa considerati intrebarea la prezent, indiferent de varsta, sex, religie, culoare ori nationalitate.

Vrem sa gasim raspunsuri la intrebarea „ce vor femeile”, sa dezvoltam dorintele si asteptarile femeilor din zilele noastre, trecand prin toate ciclurile evolutiei umane, de la majorat pana in pragul bastranetii, cand cununa alba ne impovareza placut sau neplacut, in functie de raspunsurile pe care ni le-am dat pe parcursul vietii la celebra intrebare: „ce vor femeile?”.

V-as ruga sa faceti abstractie in periplul nostru de faptul ca exista diferente de varsta intre generatii, ca poate, unele dintre noi nu au indeajuns de multa experienta de viata, ca unele dintre noi se gasesc in universuri paralele in privinta intelegentei, culturii, ori ale orcaror altor diferente.

Sa purcedem deci, sa gasim impreuna raspunsurile la intrebarea: „ce vor femeile?”!

zonia.ro%20
Info GDRP | Termeni și condiții | Politica de confidențialitate | Politica cookies