De ce simte lumea nevoia sa vanda necazurile altora?

Femeile pot fi uneori mai crude decat un criminal in serie

 

Sunt de acord ca atunci cand trebuie si nevoile o impun, trebuie sa faci tot ce-ti sta in puteri pentru a-ti intretine familia, pentru a crea un mediu propice, pentru a avea comfortul necesar. In acest sens, intalnim multe povesti pe internet, despre femei ce aduc un venit frumos din site-uri ori blogger-e. Ei bine, sunt de acord cu aceasta atitudine a femeilor din ziua de astazi, ba mai mult de atat, apreciez inteligenta si imaginatia, uneori deosebita, a doamenlor ce isi maresc astfel veniturile.

Mai ales cand esti in perioada de saracina, ori in perioada de dupa, cand tot ce face o femeie este sa stea acasa sa-si creasca copilul, sunt de acord ca a-ti umple timpul liber intr-un mod util, incercand sa castigi cativa banuti, reprezinta chiar o activitate meritorie pentru femei.

Cu ce nu sunt de acord? Ei bine, deja este un fenomen care se extinde, anume, acela al povestilor nascocite, copiate, ori traduse de unele din aceste femei casnice, ce vor sa castige un ban pe internet. Problema nu sunt povestile in sine, ci subiectul acestor povesti. Trebuie sa recunosc ca citesc mult in viata reala, dar si pe internet, motiv pentru care, am avut o serie de experiente de genul celor mentionate. Daca acum ceva timp in urma, am citit o astfel de poveste, si mi-am zis ca este o intamplare, ei bine, de atunci incoace am mai parcurs cel putin 3-4 povesti de gen. Prima poveste peste care am dat era despre o femeie bolnava de cancer, al carui sot se hotarase sa divorteze, insa, femeia respectiva a reusit in cateva luni sa-l faca sa se reintoarca la ea (in special datorita faptului ca slabise foarte mult din cauza bolii, boala nedezvaluita sotului in respectiva perioada), pentru ca reintoarcerea sotului ratacitor sa coincida cu momentul decesului sotiei. Cum vi se pare subiectul povestii? Raspunsul este: DA.

Intre timp am mai trecut prin cateva experiente de gen, insa, nimic comparativ cu ce mi s-a intamplat astazi. Nu stiu ce fel de necurat m-a pus astazi sa intru pe un blog, probabil o frumoasa descriere despre maci m-a determinat, si in corelatie cu atmosfera de afara m-am gandit ca o sa-mi lumineze ziua. Ei bine, nici pe departe! Am intrat pe respectivul blog si am fost intampinata de o poza a unei coroane de flori din care reiesea clar ca este vorba de o fetita mica decedata, ai caror parinti isi pusese toata dragostea in cuvintele scrise pe pnaglica coroanei. Ei bine, dracu m-a pus sa citesc ce scria in postarea aferenta titulaturii blogului. Va spun sincer ca am inceput sa plang instant, pana m-am prins ca de fapt povestea era una copiata de pe un alt blog, care la randul lui o copiase dupa un site al carui autor o tradusese dintr-o nuvela americana copiata, evident, dupa internet.

Oare ce minte diabolica ar fi putut concepe asa ceva?

Am vazut multe in viata mea. Am cunoscut foarte multi oameni fara vreun Dumnezeu, si nu neaparat in sensul de necrestini, ori oameni fara capatai, ci cu adevarat neoameni, oameni rai, cei carora nu le pasa de cei din jur, cei care fac rau intentionat, ori pentru a-si crea niste foloase. Ei bine, niciunul din cei mentionati nu se compara cu autoarea respectivului blog, dupa parerea mea.

Mi-e foarte greu sa exprima ce-am simtit, iar faptul ca nu va dau adresa respectivului blog este pentru ca nu doresc sa-i fac reclama si sa perpetuez o prostie.

Rugamintea mea pentru ziua de astazi, adresata in primul rand femeilor este aceea de a face orice pentru familiile lor, pentru copiii lor, pentru a castiga un ban, pentru a-si intretine familia. Insa, sa nu uitati, dragi femei, ca in viata banii nu reprezinta totul, iar obtinerea acestora prin astfel de mijloace invocate anterior, reprezinta o grava atingere adusa sperantei de a fi declarat un om bun in aceasta lume.

 

zonia.ro%20
Info GDRP | Termeni și condiții | Politica de confidențialitate | Politica cookies