Pentru ca intram in curand in luna iubirii, va propun sa degustam putin din fructele ei
„Nu caut o relatie reusita. In acest moment, nu caut decat ceva care sa ma impiedice sa ma arunc in fata unui autobuz. Nu am sperante prea mari. Nu caut decat un animal. Acesta este telul meu. Si dunt destul de flexibila si in legatura cu asta.” Lucille Ball
Dragelor si dragilor, impartasesc intru-catva aceste cuvinte, care se opresc de voie de nevoie in fata unui zambet siret de copil.
Insa, sunt de acord ca in viata trebuie sa ne bucuram de iubire, de placerea data de iubire, dar si de celelalte placeri, unele chiar interzise.
Placerea de a manca este una dintre ele. Marturisesc ca sunt o gurmanda si nu ma dau in laturi sa recunosc acest lucru. Imi face placere sa mananc bine, imi place sa savurez mancarurile apetisante. Sunt innebunita dupa dulciuri si ador mai presus de multe alte lucruri, ciocolata.
Desi n-am un fizic care s-ar putea in vreun fel numi „femeie sexy”, trebuie sa va spun ca m-am simtit dorita de cand ma stiu, si acest fapt se datoreaza in mare masura increderii in mine, unei dominari pe care am avut-o datorate probabil unui plus de inteligenta fata de o buna bucata din masculinii intalniti, si nu in ultimul rand, felului de a fi, deschis, optimist, glumet.
„Sex Appleal-ul este alcatuit in proportie de 50% din calitatile pe care le ai si 50% din calitatile pe care ceilalti cred ca le ai.” Sophia Loren.
Si pentru ca ne-am adunat sa vorbim si de mancare, va propun cu ocazia zilelor iubirii, o reteta pe care sa o pregatiti pentru cei dragi.
Fie ca sarbatoriti Dragobetele ori Valentine’s day, retata pe care o s-o gasiti mai jos, il va fermeca pe cel drag, chiar daca nu este un adevarat gurmand. Va atentionez insa ca este o reteta a iubirii, deci, nu este indicat s-o consumati cand va taie capul.
Iata si Pudding-ul iubirii:
– 600 g ciocolata neagra;
– 8 lingurite ness;
– 4 linguri apa fiarta;
– 200 g zahar tos;
– 200 g de unt nesarat;
– 8 oua;
– 100 ml coniac amestecat cu 100 ml apa;
– biscuiti Petit Beurre (deci niste biscuiti fini);
Se topeste ciocolata intr-un castron de sticla, deasupra unui vas cu apa care fierbe pe foc mic. Se dizolva mai apoi ness-ul in aoa fierbinte si se adauga ciocolata topita. Se pune zaharul, untul si ouale si se bate bine. Se inmoaie biscuitii in coniacul amestecat cu apa, dar nu prea mult, nu trebuie sa fie prea moi.
In patru forme de metal acoperite cu folie de plastic, se toarna un strat de ciocolata, apoi se pune un strat de biscuiti, repetand operatia pana se umple forma. Se da la frigider peste noapte. Se poate folosi si o tava mare, in locul celor 4 mici. Inainte de a servi budinca, se idneparteaza plasticul. Ar trebui sa obtineti o bucata dreptunghiulara perfecta de budinca minunata de ciocolata.
Se poate servi alaturi cu inghetata de vanilie, pentru a tine la temperatura moderata focul iubirii; nu dorim sa arda prea repede. Adaugati si un sos caramel alaturi, pentru a-l tine cat mai aproape de voi pe cel drag.