Fashion de calitate marca Venera Arapu

Daca n-ati auzit de Venera Arapu, va spunem noi un detaliu important: in 1999 s-a remarcat la Paris Fashion Week.

 

Asadar, Venera Arapu este un nume in fashion, si spre bucuria noastra, este un nume romanesc cu rezonante internationale.

Tot in 1999, Venera Arapu isi lansa propria casa de moda, dupa succesul rasunator de la Paris, din colectiile sale facand parte haine de lux pentru femei, haine de-a gata pentru femei si copii.

Mie imi plac accentele autohtone din colectiile Venera Arapu, o imbinare post-modernista, daca doriti, intre costumele populare de pe la noi si un stil casual-flower-power cu influente gotice.

Colectiile actuale de care va puteti bucura din plin de la Venera Arapus, sunt urmatoarele: ready to wear, luxury, home wear, colectii atat pentru femei, cat si pentru tinere domnisoare mai mici si mai mari.

Daca m-ati intreba ce-mi place mai mult la Venera Arapu, v-as raspunde ca nonconformismul tinutelor. Cred ca ma atrage si acel „ceva” diferit din colectiile ei. Spre exemplu, imi plac foarte mult imprimeurile natural, rochiile cu maini imprimate intr-o zona a unei rochii in care mainile se pot afla la un moment dat, ori rochiile cu imprimeuri de pantaloni pe fusta sau cele in care fusta este imprimata cu o alta fusta mai mica (alaturi si de o portiune din picioare), sugerand o imagine de dincolo de corp, ori chiar o supra prezenta.

In fine, este vorba de un fashion ce se apropie atat de mult de arta. Marturisesc ca m-am lasat purtata de intreaga colectie Venera Arapu, si ma simt de parca m-am plimbat printr-o galerie de arta.

Daca va face placere, va invit la o plimbare virtuala printre rochiile artistice marca Venera Arapu. Sper sa va placa!

zonia.ro%20
Info GDRP | Termeni și condiții | Politica de confidențialitate | Politica cookies