Imi plac diamantele

Chiar daca viata si economia nu tine pasul cu gusturile, eu una raman o fidela a diamantului

 

Imi plac diamentele de toate felurile, marimile si culorile, din acest motiv imi si place sa admir podoabe realizate cu diamente.

Dupa parerea mea, este piatra cea mai spectaculoasa pe care natura ne-a putut-o furniza, iar prin faptul ca are o asemenea duritate, ne ofera noua femeilor un sentiment de siguranta, de putere. Diamentele sunt frumoase in forma slefuita, insa, nu trebuie sa-i credeti pe cei ce va spun ca neslefuite, diamanetele nu sunt bune de nimic. Eu am o atractie pentru diamantele neslefuite, desi, este greu sa gasesti asa ceva in zilele noastre.

Pentru ca in periplul meu legat de bijuterii am descoperit un colt minunat, vreau sa-l impartasesc cu dumneavoastra, iubitoarele de diamentate, sa ne putem bucura impreuna, macar cu ochii. Acest colt de rai se numeste Royaldiamante, in fapt un magazin online de descface al firmei S.C. Discover Trading SRL din Gheorghieni, Harghita, pentru cei ce locuiesc in Cluj, am vazut ca au si un showroom in Bld. Eroilor nr. 10/14. Pentru restul, va invitam sa patrundeti pe platforma online Royaldiamante si sa va imbatati cu stralucirea acestor mici pietre.

Delicatetea lucrarilor pe care le puteti admira o sa va impresioneze. O sa vedeti o serie de bijuterii realizate cu diamante stralucitoare, mici opere de arte, imoposibil de trecut cu vederea.

Mi-au placut foarte mult colierele si cerceii, da si inelele de logodna si chiar verighete.

Oricum, mai bine tac si va las si admirati in voie aceste minunate diamante.

 

zonia.ro%20
Info GDRP | Termeni și condiții | Politica de confidențialitate | Politica cookies