Genti dama – ce ne rezerva noul sezon?

Tendintele sozonului 2021 in materie de genti de dama se remarca prin prospetime, simplitate, originalitate si nu in ultimul timp, culoare.

Genti dama – tendintele noului sezon 2021 vin cu un plus de prospetime, zicem noi binevenita pentru acest an deloc simplu din mult puncte de vedere.

Moda, stilul, si in general tot ce inseamna productie fashion 2019 aduce un plus de calm, culorile sunt calde, linistite, relaxante. Simplitatea este la ea acasa, fara incrcatura inutila, fara multe brizbrizuri.

O mare popularitate in randul gentilor a capatat-o anul trecut genetile practice bune pentru orice ocazie. Gentile stilate, dar deosebit de practice au fost printre preferatele doamnelor si domnisoarelor in sezonul trecut si nu credem ca s-a depasit aceasta faza, dimpotrivita, suntem de parere ca lucrurile vor evolua in aceasta directie.

genti dama

Asadar, si 2021 va fi anul simplitatii, al stilului practic, insa imbogatit cu un plus de calm, de relaxare. Lumea parca o luase la galop, iar 2021 vine cumva sa linisteasca apele, chiar si in fashion.

Gentile stilate dar practice, rucsacurile elegante, vor la mare cautare in 2021.

RUCSACURI ELEGANTE 2021

rucsac dama

GENTI DAMA ONLINE – PRETURI IMBATABILE

S-ar putea si culorile sa aiba un cuvant greu de spus in acest an, deocamdata ne nvartim intr-un cerc deloc vicios al culorilor calde, atenuante, relaxante.

Pentru zilele racoroase de primavara dar si pentru zilele calduroare de vara ce vor urma in curand, gentile practice, in culori deschise vor fi deosebit de potrivite.

Ramane la loc de cinste geanta neagra eleganta, dar practica, in care incape orice si se potriveste la orice.

VEZI GENTILE DE UMAR PRACTICE SI ELEGANTE.

Tinutele office de primavara si vara vor fi si ele asortate cu genti incapatoare. Nu mai sunt la moda gentile supradimensionate, insa, se poarta cele medii in culori vii, deschise. Culoarea anului 2020 in fashion este abastrul, deci ne orientam de la coralul anului trecut, de la relaxare trecem la actiune.

zonia.ro%20

Leave a Reply

Info GDRP | Termeni și condiții | Politica de confidențialitate | Politica cookies