Bijuterii, bijuterii, bijuterii…

Bijuteriile inseamna arta, istorie, frumos, bani, placere, negociere si nu in ultimul rand putere.

Despre bijuterii este important sa discuti cu femeile si sa negociezi cu barbatii. Cand vine vorba de admiratie pentru bijuterii, exista dorinta si placere, lucruri ce se afla oarecum in opozitie cu alte credinte, insa, de multe ori tentatia depaseste limitele iaginabilului.

Chiar daca nu exista o tentantia a posesiei de bijuterii, chiar daca este vorba doar despre vizionarea acestora, aceste minunate obiecte, starnesc adevarate pasiuni in cele mai ascunse si incalcite minti, indiferent de sex, religie, stare materiala, etc.

Omul a simtit dintotdeauna nevoia de a creat, multi dintre stramosii nostru au fost maestrii ai artei, fiind familiarizati cu metalele pretioase. Multi creator si-au lasat amprentele in timp, intr-o pornire de imaginatie ce s-a spulberat spre mainile lor creatoare dand nastere la adevarate capodopere.

In istorie, bijuteriile sunt incarcate de simboluri si semnificatii, care mai de care mai interesante, mai incarcate de emotie. Bijuteria ramane intotdeauna o carte deschisa a celui ce-a purtat-o de-a lungul vremii, pe care creatorii au eliberat-o in timp, doar pentru creerea unor placeri nemasurate.

janette.ro

Bijuteriile inseamna bogatie, banii, implinire materiala. Exista totusi unele bijuterii ce emana frumusete spirituala, emanala iubire, dragoste si placere pentru privitor.

Foarte multe bijuterii au spus in timp povesti ce au ramas in istorie prin implicatiile lor, nu intotdeauna dintre cele mai fericite, ba putem spune chiar ca bijuteriile au scos in evidenta in special tragediile.

Bijuteriile inseamna frumos, inseamna arta, inseamna istorie, inseamna placere si-n definitiv fericire. In acelasi timp, bijuteriile pot inseamna drama, tragedie, durere, etc. Totul atarna de un fir de par, ori un fir de aur, depinde cum vezi lucrurile. Oricum ar fi, in orice pozitie v-ati afla ori ne-am afla, bjuteriile vor starni interes si in viitor, chiar daca se vor transforma in ciudatenii extreme.

Fie ca vorbim de bijuterii din aur, din argint, cu diamanete, cu pietre pretioase, cu pietre semipretioase, bijuterii handmade ori de serie, intotdeauna se vor ochii potriviti pentru obiectul bine lucrat, intotdeauna o bijuterie isi va gasi aliatii, pretendentii ori pretendentele.

De-a lungul vremii, lumea bijuteriilor a evoluat catre cele mai diverse intrebuintari: de la elemente ce acopereau corpul, la coroanele regilor, la tiare, la diademele printeselor, la seile cailor ori la vesmintele incarcate de pietre pretioase (adevarate bijuterii pastrate de-a lungul vremii). Fie ca vorbim de colectia de bijuterii a Ecaterenei a 2-a, bijuteriile coroanei engleze ori de mai noile bijuterii ale seicilor arabi, toate acestea vorbesc si spun o poveste de istorie, poveste impletita cu persoanele carora le-a apartinut pentru o perioada de timp.

Bijuteriile au fost, sunt si vor ramane cadouri deosebite pe care barbatii in special le vor perpetua. Un cadou bijuterie inspira tandrete, eleganta, rafinament, delicatete si in special dragoste, mai ales daca vorbim de bjuteriile speciale pentru nunta, pentru logodna.

Bijuteriile sunt carti deschise in istorie, carti in ale caror pagini vom cititi intotdeauna diverse momente din istoria unei natiuni, fiind din acest punct de vedere, adevarate izvoare istorice.

Avand in vedere sumele foarte mari de bani pe care in prezent oamenii le cheltuie pe bijuterii, putem sa afirmam foarte clar ca acestea vor avea un viitor luminos, strlucitor.

zonia.ro%20

Leave a Reply

Info GDRP | Termeni și condiții | Politica de confidențialitate | Politica cookies