Incaltaminte de purtat

„dEpurtat” este un magazin online ce comercializeaza incaltaminte pentru toate gusturile si mai ales pentru toate buzunarele

Pentru un client care nu dispune de prea multi bani, dEpurtat inseamna deja o varianta buna de a-si achizitiona incaltamintea necesara. Preturile practicate de acest magazin online sunt foarte bune.

O aspect foarte important de retinut este acela ca zilnic in magazinul online dEpurtat veti gasi promotii la incaltamintea de sezon.

De exemplu, in promotia actuala exista cizmele winter negre, un model modern de cizme pentru femei foarte frumoase, la un pret de doar 79 lei, reduse de la 159 de lei. Sau Cizmele Smoke Negre, pentru o tinuta provocatoare tinereasca, la pretul de 75 de lei, pretul initial fiind de 129 de lei. Sau mai sunt cizmele Lasof negre, la un pret de 59 de lei, cu reducere de 50 de lei, un model de asemenea modern, foarte lejer, numai bun pentru sezonul de toamna-iarna.

Pe site-ul magazinul dEpurtat gasiti toate tipurile de incaltaminte pentru femei: pantofi, ghete, cizme, platforme, botine, sport, balerini, sandale cu tot, etc.

In categoria cizmelor pentru femei am remarcat modele UGG, modele frumoase in culori clasice, dar si cizmele inalte, comode, cu talpa joasa. Preturile cizmele variaza in general intre 59 de lei si 159 lei, insa gasim si modele mai scumpe ce pot ajunge pana la 189 de lei, cum sunt cizmele Jurasik Camel ori Negre, cum sunt cizmele Delemo Nege, Codia Hhaki ori Andro Negre.

ne-au placut foarte mult si cizmele tip UGG Morning Bej, niste cizme pufoase ce te indemna la relaxare, la pretul de 119 lei merita sa le aveti in garderoba.

zonia.ro%20
Info GDRP | Termeni și condiții | Politica de confidențialitate | Politica cookies