Pantofi bej potriviti pentru tinute elegante si office

Pantofii bej sunt preferati de doamne pentru ca sunt usor de potrivit aproape oricarei tinute, fie ea de ocazie sau office.

Cei mai cautati pantofi bej sunt pantofii stiletto, acei pantofi eleganti cu bot ascutit, cu toc mediu sau inalt. Femeile ii prefera pentru ca sunt usor de potrivit la foarte multe tinute, de la cele serioase, de tip office, la tinutele de ocazie, elegante si chiar sexy.

Un pantof culoarea pielii este un pantof foarte sexy, daca are o croiala pe masura, daca incadreaza bine piciorul si-l pune in evidenta.

Spre deseobire de alte culori, bejul este totusi o culoare destul de pretentioasa. Chiar daca aparent este o culoare stearsa, o pereche de pantofi bej inseamna o asumare pentru o femeie.

Un picior urat incaltat intr-o pereche de pantofi bej va fi usor identificat si pus in evidenta, de aceea, trebuie grija atunci cand alegeti aceasta culoare a pantofilor.

Pantofii bej sunt daca doriti, o prelungire a piciorului, de aceea, orice defect ar avea piciorul va fi prelungit de pantoful respectiv prin culoare si incadrare.

Nu incape indoiala ca vremurile ne cer sa va sugeram pantofi dama ieftini, astfel incat fiecare sa-si poata permite perechea dorita.

Pe de alta parte, un picior frumos este foarte usor de pus in evidenta si remarcat cu o pereche de pantofi bej.

Pantofi nude – eleganta si senzualitate

Pantofi nude de dama sunt printre cei mai eleganti pantofi, efectul obtinut fiind unul surpizantor

Chiar daca nu mai exista o asa efervescenta in privinta pantofilor nude de dama, totusi, ei sunt preferatii designer-ilor, in asa masura incat, in fiecare an, colectiile importante ii au in top.

Eleganta si stiul lor desavarsit fac din pantofii nude un atuu al femeii moderne, ce se doreste a fi un punct de atractie.

Orice femeie isi doreste macar o pereche de pantofi nude in garderoba, motiv pentru care, design-erii pun mare pret pe acestia, situandu-i in topul celor mai alese colectii.

Pentru tinutele elegante de zi ori de seara, pantofii nude pot fi asortati aproape la orice. Din acest punct de vedere, acesti pantofi sunt un fel de salavotori ai momentului.

Fie din piele lacuita, fie din piele intoarsa, fie din piele obisnuita ori eco, fie cu toc cui inalt, ori cu platforma, cu toc mic, stiletto ori escarpieni, pantofii nude pot fi purtati la aproape orice tinuta, de la neajsi la rochii, de la tinutele clasice la cele sport.

In fine, trebuie sa stiti ca in lumea modei se vorbeste deja despre tinute nude, deci, s-a depasit bariera pantofilor nude.

zonia.ro%20

Leave a Reply

Info GDRP | Termeni și condiții | Politica de confidențialitate | Politica cookies