Pantofi negri. Solutie la orice tinuta.

Modele de pantofi negri, care nu trebuie sa lipseasca din garderoba unei femei.

Pantofi negri pentru doamnele ce se doresc a fi sexy, elegante. Fie ca vorbim de pantofii de zi cu zi, fie ca discutam de pantofii de ocazie, culoarea negru este una destul de cautata de doamne. Motivul principal al acestei alegeri deriva din potrivirea acestor pantofi cu aproape orice tinuta. Un pantof negru poate fi asortat atat la o tinuta eleganta sau o tinuta de club, dar si la o zi de serviciu sau o petrecere cu prietenii. Pantofii negri sunt potriviti de asemenea pentru toate varstele si pentru toate gusturile, diferanta facand-o de cele mai multe ori intaltimea tocului si croiala acestora.

Pantofi negri stiletto sunt printre cei mai cautati pantofi de catre doamne, aceasta fiind incaltamintea care este greu sa lipseasca din garderoba unei femei.

Pantofi negri platforma sunt de asemenea foarte cautati in ultima vreme, datorita comoditatii lor, dar si elegantei pe care o imprima piciorului.

Pantofi negri cu toc inalt sau mai putin inalt, decupat, cu bot ascutit sau cu bot rotunjit – toate aceste variante sunt prietenoase pentru doamne, fiind, dupa cum spuneam mai sus, destul de usor de asortat oricarei tinute.

Doamnele fac uneori sacrificii majore pentru achizitia unor pantofi, unele avand adevarate obsesii pentru aceste obiecte vestimentare, cu toate acestea moda se schimba si, daca pana ieri vorbeam la singular de pantofi stiletto, astazi vorbim de pantofii cu toc ascuns, tip platforma ascunsa, ultima senzatie in materie de pantofi.

Noi, de-a lungul vremii am venit spre voi cu multe sugestii de invaltaminte, de la sneakers dama (foarte populari in ultimii ani, conform feedbackurilor pozitive primite de la voi), pana la pantofi ieftini eleganti, perfecti pentru orice buzunar.

Iata si cateva sugestii de pantofi negri

zonia.ro%20

Leave a Reply

Info GDRP | Termeni și condiții | Politica de confidențialitate | Politica cookies