Iti doresti niste papuci de casa confortabili?

Cine si-ar fi putut imagina anul trecut ca in acest an vom avea nevoie de cat mai multi papuci de casa?!

Traim niste vremuri anapoda, ca sa nu spunem mai mult. Suntem tintuiti in casa, parinti, copii si bunici.

Unii mai putin norocosi sunt singuri si incearca pe cat posibil sa reziste acestei situatii dificile.

Din experienta mea de cateva luni petrecute acasa, va pot spune ca cel mai mult m-au interesat papucii de casa, haltele si livrarile online pentru produsele necesare de zi cu zi.

papuci casa

Nu pot sa spunem ca acum am descoperit papucii de casa, pentru ca nu este adevarat. Imi placeau si inainte si purtarea lor imi da o senzatie de confort, de camin, de acasa intr-un cuvant.

Pentru toata lumea este greu, dar trebuie sa incercam sa ne incurajam reciproc si sa ne facem cumva viata mai frumoasa, iar timpul sa treaca mai usor.

Fie ca ii luati pentru voi, fie ca faceti un cadou bunicelor, o pereche de papuci de casa nu sunt deloc neptorivit in aceste zile.

papuci casa dama

Noi avem niste recomandari pufoase pentru voi, si fireste ca ne dorim sa va placa alegerile noastra.

Nu ne-am rezumat la papuci dama de casa simplii, am mers cu recomandarea si la unii mai extravaganti, cu diverse modele, cu diverse forme etc.

Nu uitati ca si culorile ne pot binedispune, de aceea este bine sa alegeti perechea de papuci de casa dorita intr-o culoare care sa va fie pe plac.

papuci confortabili casa femei

Acesti papuci de casa pentru femei pe care vi-i recomandam sunt potriviti pentru toamna, iarna si primavara. Dar, daca rulati pe aer conditionat, asa cum procedez eu, merg foarte bine si vara.

Fiti atenti la talpa papucilor cand achizitionati, pentru ca de la ea vine o mare parte din confort. Sa nu fie groasa, sa nu fie nici foarte subtire, sa fie rezistenta si daca se poate sa nu vi se lipeasca de talpi.

Imi plac papucii de casa cu model de soricel, de caine, de pisica, de iepuras. Dupa cum sunt si fana papucilor cu diverse accesorii pufoase (funde mari, inimi, capete de animalute simpatice, etc).

Va recomandam sa urmariti sectiunea de papuci de casa de la Modlet pentru ca aici veti gasi cu siguranta ceva pe placul vostru. Au o colectie impresionanta, cu foarte – foarte multe modele, in o mare varietate de culori.

zonia.ro%20

Leave a Reply

Info GDRP | Termeni și condiții | Politica de confidențialitate | Politica cookies