Moda anului 2015

Care sunt tendintele anului 2015 in materie de moda?

 

Moda anului 2015 este una de-a dreptul fistichie, cel putin aceasta este parerea noastra, dupa ce am analizat cu seriozitate multe dintre impresiile impartasite de specialistii din domeniu.

In primul rand, pe latura fashion, in 2015, accesoriil se vor impune ca parte obligatorie a tinutei, accesoriile cat mai inedite fiind trasatura dominanta a acestui sezon.

Moda fistichie a anului 2015 este catalogata astfel de noi prin prisma combinatiilor de-a dreptul hilare uneori, de obiecte vestimentare elegante in combinatie cu elemente sport ori de elemente chic cu elemente floer-power.

Culorile sunt principalul element fix al acestui sezon in moda. Accentul se pune pe culorile uni, culoarea anului 2015 este dupa cum bine stiti, marsala, culoarea pamanului reavan de toamna.

Texturile anului 2015 vor fi dominate de imprimeuri futuriste, fractale, de imprimeurile in marime naturala, de dobrietate, de dungi, de fructe si legume, de pastel, de camasile inflorate gen Hawaii si de incaltamintea imprimata.

Directiile stilistice ale anului 2015 vor fi masiv influentate de materiale. materialele reprezinta singurul element non-kitch dupa parerea noastra. In 2015 sunt preferate materialele naturale, materialele rezistente, din fibre organice.

Anul 2015 va fi dominant de nuantele de marsala, adica de ruginiul ori aramiul tomnatic, cromatica va face furori in acest an, mai ales ca vorbim de niste culori foarte elegante si greu de potrivit in piesele vestimentare.

Daca Oscarul 2015 a fost impanzit, ca de obicei spunem noi, de rochiile sirena si de rochiile printesa, stilul acestui an nu va fi deloc acesta. Spre exemplu, rochiile lungi de seara sunt rochii lejere, insa nu mulate, cu decolteuri generoase, predominand cele in forma de V alungit. Combinatiile dintre rochia lunga de seara, eleganta, lejera cu aceasta culoare a sezonului – marsala, vor fi niste combinatii spectaculoase, greu de egalat ca stil. Nu stiu daca va imaginati culoarea, insa, in opinia mea, marsala este una din cele mai elegante culori, ce creaza o anumita stare. Spre exemplu, oja de culoare marsala are un anumit efect pe unghii, unghii care daca nu sunt perfect lucrate vor arata foarte rau cu aceasta culoare. Acelasi efect il va avea aceasta culoare si la rochii, in special la rochiile elegante de seara. Daca silueta nu este perfecta, iar rochia nu este potrivita respectivei siluete, marsala nu va face decat sa puna in evidenta defectele, intr-o maniera unica, va garantez.

In sezonul 2015 revin la moda blugii cu talie inalta, iar pentru femei designerii au pregatit o noua runda de blugi boyfriend, adica blugi asemenatori cu cei ai iubitului, insa, adaptati taliei feminine. Tot in privinta blugilor, am remarcat la blugii trei sferturi tendinta de abundenta de material. Se poarta blugii intorsi cat mai mult inapoi, practic blugii trei sferturi sunt blugi obisnuiti, intorsi de trei-patru ori.

Revenind la materialelle noului an, spuneam ca este preferata fibra naturala si in general materialele naturale. Dantela este inca la locul ei, ca si in anii precedenti, n-a iesit din sezon.

Se poarta in acest an si gentile supradimensionate si pantalonii evazati. De asemenea, in sezonul 2015 accesoriile vor fi in prim-plan. In acest an revin in moda cerceii nepereche, dar si neasortata.

Se poarta in acest an geanta statement, mai precis vor fi la moda gentile Loewe Puzzle.

Piesa de rezistenta a sezonului 2015 va fi rochia din dantela, iar in privinta bijuteriilor cerceii nepereche si colierele lungi.

In privinta culorilor, vom avea peste tot marsala, urmata de dungi, de kaki, de alb cu negru, de materiale inflorate si multe-multe imprimeuri.

zonia.ro%20
Info GDRP | Termeni și condiții | Politica de confidențialitate | Politica cookies