Pantofi rosii, senzualitate si eleganta.

Divele aleg pantofii rosii, iar acestia aleg femeile sexy – un aforism usor de inteles.

Pantofii rosii sunt printre cei mai sexy pantofi, de aceea si femeile ii aleg la ocazii deosebite.

Vedetele de la noi, indiferent ca e vorba de artiste, de asa-zisele vedete mondene, ori de politicienele cu dare de mana si seama, aleg pantofii rosii in foarte multe ocazii, in special cele televizate.

Daca pe dna Udrea o vedem destul de des cu pantofi rosii, indiferent ca este vorba de o tinuta parlamentara ori de o tinuta de bucatareasa de Pasti, nu inseamna ca pantofii rosii sunt potriviti pentru orice, oricine si mai ales oricand.

Femeile adora pantofii insa, iar pantofii rosii nu sunt printre cele mai cautate modele de catre femeile romance, motivul fiind unul foarte simplu: acestea nu-si permit sa cumpere pantofi pentru un moft, prefera sa cumpere o pereche de pantofi negri, de exemplu, ce pot fi purtati si in club si la serviciu.

Noi v-am sugerat niste modele de incaltaminte ieftina pentru femei, si prin urmare, va invitam sa ne urmariti pentru mai multe recomandari.

Despre rosu in fashion

Fiind o culoare fierbinte, rosul starneste dorintele barbatilor si le infierbanta mintile, acesta este si motivul pentru care femeile ii poarta atat de des.

Vedetele isi doresc indeosebi sa aiba picioare frumoase, elegante, sa starneasca pasiune prin toti porii, si prin fiecare centimetru pe care-l acopera, motiv pentru care, pantofii rosuu sunt foarte des utilizati la tinutele de gala.

Printre cei mai cautati pantofi rosii sunt pantofii rosii stiletto, cu bot ascutit, acestia fiind si printre cei mai sexy si eleganti pantofi.

De asemenea, pantofii rosii stiletto din material transparent sunt si ei la mare cautare, fiind foarte prezent in ultima vreme in tinuta vedetelor de la Hollywood.

Nu in ultimul rand, pantofii rosii cu bot rotunjit, pantofii tip platforma, sunt si ei destul de apreciazi de vedete, dar si de doamnele ce imbraca tinute elegante, asociate unei ocazii deosebite.

Pantofii rosii se potriviesc atat unei tinute de seara, dar si uneia de zi, insa, asortarea lor trebuie sa fie una atent realizata, pentru a nu cadea intr-un ridicol destul de usor de atins in acest caz.

Pantofi rosii alesi pe-o spranceana

zonia.ro%20

Leave a Reply

Info GDRP | Termeni și condiții | Politica de confidențialitate | Politica cookies