Rochii de mireasa. Surprize, surprize.

Se pare ca acest an va fi anul luxului in moda rochiilor de mireasa.

Chiar daca am descoperit si in anii anterior rochii de mireasa colorate, anul acesta aproape toti marii designeri au in colectiile lor cate-o rochie de mireasa colorata. Ba mai mult de atat, majoritatea designerilor au scos in fata rochii de mirese in nuante de curcubeu.

Avand in vedere culorile anului 2021 – un curcubeu destul de turbat – adevarate articicii salabatice, nici miresele n-or fi uitate din acest punct de vedere.

Cat privese evolutia, putem sa spunem ca discutam de rochii de mireasa moderne pentru anul curent, insa, din punct de vedere al simbolisticii, poate fi considerata o chestiune de exagerare.

rochii mireasa

Insa, daca vorbim simplu doar de eleganta, bun gust si momentul pentru care sunt concepute, eu una va spun since ca-mi plac cu adevarat aceste rochii de mireasa colorate. Avand in vedere ca discutam totusi de culori frumoase, calde, placute, nestridente, nu este nimic anormal in privinta unor rochii de mireasa colorate.

Unul din designerii care promoveaza astfel de rochii colorate este Vera Wang, designer ce a avut de-a lungul timpului o predilectie pentru rochiile de mireasa colorate.

In rest, lasand la o parte culorile, rochiile de mireasa ale anului sunt bogate in dantela, elegante, cu un puternic aer romantic, usor vintage. Modelele, multe din ele, sunt realizate din tul moale si delicat pri dantela vintage, predomina decupajele din dantela, satin, fundele mari si aplicatiile fine.

Pentru domnisoarele moderne, exista colectii impresionante de rochii de mireasa, pline de personalitate, cu imbinari deosebite de eleganta si rafinament. Colectiile moderne sunt dominate de rochiile stil sirena cu accent pe forme si taieturi spectaculoase.

Ce se poarta in materie de rochii de mireasa in acest an?

Rochiile in trend ale anului denota eleganta, extravaganta, unicitate, romantism. Am sesizat de asemenea o usoara urma de nostalgie, prin tenta vintage destul de bine reprezentata in aproape toate colectiile de lux. Tot in privinta colectiilor de lux ale rochiilor de mireasa, am descoperit o grija deosebita pentru materiale si croieli.

Daca ai de gand sa devii mireasa in acest an, iti sugeram sa alegi rochia potrivita in functie de personalitatea ta, este cea mai fericita alegere. In opinia noastra, a-ti mistifica personalitatea, in alegerea rochii de mireasa, reprezinta un fals ce n-o sa-ti aduca decat neplaceri.

Colectiile anului sunt diverse, asa ca aveti de unde alege -v-am prezentat si noi o colectie interesanta de rochii de nunta. Spre exemplu, cei de la Bien Savy va propun rochii frumoase, cu decolteuri generoase, linii fine si multa dantela. La Best Bride veti gasi rochii de mireasa colorate dar si rochii albe in stil sirena, ori printesa. La Athena Philip rochiile de mireasa se evidentiaza prin linii elegante si croielile speciale, personalizate.

Tendinta noului sezon in privinta croielilor se evidentiaza in special la nivelul decolteului; se pare ca predomina decolteurile generoase. De asemenea, am remarcat prezenta dantelei ca element definitoriu si a accesoriilor. Silul vintage, cum spuneam mai sus, este prezent la mai toate marile colectii.

zonia.ro%20

Leave a Reply

Info GDRP | Termeni și condiții | Politica de confidențialitate | Politica cookies