Rochii si costume de plaja senzuale

Fiti sexy in aceasta vara si incalziti-o cu cele mai hot rochite si costume de plaja

 

Daca temperaturile nu ne ajuta, iar ploaia isi face de cap, putem sa „incalazim” atmosfera la mare cu o rochita de plaja senzuala, delicata, atragatoare de priviri.

Rochitele de plaja au intrat de putin timp in peisajul nostru fashion, de aceea doamnele sunt inca reticente in privinta acestui element vestimentar, si totusi, aceste rochii sunt printre cele mai senzuale hainute, as zice, uneori chiar mai senzuale decat un costum de baie.

Costumele de plaja sunt si ele la inaltime in acest an, pe piata romaneasca aparand o serie de modele din colectiile unor designeri renumiti, unele foarte reusite, dupa parerea noastra.

Alcatuite din materiale subtiri, delicate, vaporoase, costumele de plaja fac furori printre barbati si reprezinta unul din elementele de vestimentatie de paja ce probabil va evolua rapid in Romania. Desi, inca nu este intrat cu toata circumferinta in piata, costumul de plaja reprezinta totusi un element indragit de doamne si domni, motiv pentru care, consider ca va avea un succes rasunator in urmatorii ani, pentru ca deocamdata nu este inca raspandit ca acceptanta.

Rochiitele si costumele de plaja vor deveni in curand elemente nelipsite din garderoba unei doamne in concediu la mare, de aceea probabil ca si piata va fi in continua evolutie.

Unele din cele mai infipte magazine din piata, in aceasta zona a rochitelor si costumelor de plaja este Bonprix, dar este urmat indeaproape de Maxine, de Dasha si Wild Fashion (in special rochii de plaja).

 

 

 

 

 

Va invitam doamnelor si domnisoarelor sa vizionati mai multe rochii de costume de plaja.

zonia.ro%20
Info GDRP | Termeni și condiții | Politica de confidențialitate | Politica cookies