Rochii tricotate pentru femei cu gust

Rochiile tricotate pot fi niste tinute chic, foarte pretioase pentru sezonul de iarna

 

Marturisesc ca sunt o fana a rochiilor tricotate, fie numai si din singurul motiv care-mi vine acum in minte, anume, acela ca o rochie tricotata este imbracata de o femeie sexy. Rochiile tricotate nu sunt potrivite oricarei siluete sau mai bine zis, pentru a obtine o tinuta chic, ai nevoie de o silueta desavarsita. Acest lucru impiedica de multe ori femeile sa imbrace rochiile tricotate, pentru ca acestea, le scoate in evidenta formele, uneori in moduri nedorite.

In sezonul de iarna, pentru 2015, designerii ne propun tinute vesele, usoare, cu un puternic accent senzual, deci silueta este in prim-plan, fara indoiala. Fie ca vorbim de rochii tricotate lungi ori scurte, mulate ori evazate, toate aceste elemente vestimentare sunt potrivite siluetelor feminine, deci, femeilor ce stiu sa poarte o rochie.

O rochie tricotata nu este chiar simplu de imbracat si purtat. Pentru aceasta rochie, este nevoie de un anumit stil personal, de o anumita tinuta, chiar si de o anumita personalitate, in opnia mea. In fine, sezonul de iarna ne-a adus o larga paleta de culori si croieli in privinta rochiilor tricotate, deci, doamnelor, poftiti si va desfatati.

zonia.ro%20
Info GDRP | Termeni și condiții | Politica de confidențialitate | Politica cookies