Tot ce-si doreste o mireasa

O femeie isi doreste inainte de toate sa fie mireasa, motiv pentru care, rochii, pantofii, si celelalte accesorii purtate la nunta sunt importante

 

Orice femeie isi doreste sa fie mireasa, unele viseaza la acel moment unic din viata, de la varste foarte fragede. Sunt femei care-si planifica ani in sir nunta de vis, si altele ce cu greu se hotarasca asupra rochii de mireasa, ori asupra pantofilor pe care-i va purta la nunta. Evident, fiecare femeie este unica in felul sau, insa, in comun femeile au sentimentul de „moment de printesa”, moment asociat in general cu ideea de mireasa, de nunta, de inceput de casatorie.

Cand vine vorba de nunta, femeile nu prea fac rabat de la micile detalii, si adevarul este, ca unei tinute de mireasa, detaliile ii confera acel aspect unic, dorit si cautat de femei. O rochie de mireasa eleganta, niste pantofi deosebiti, potriviti cu rochia si evident cu celelalte accesorii. Potrivirea tinutei cu machiajul, ori cu bijuteriile, ori cu manichiura, toate acestea reprezinta detaliile importante pentru femei, la care se gandesc ani intregi si pe care le planifica inca din frageda pruncie.

Cand vine vorba de eleganta si de stil, femeile cu personalitate puternica stiu ce sa aleaga, stiu ce-si doresc, stiu ca o rochie oricat de frumoasa pare in vitrina, trebuie sa aiba potrivit pe corpul tau, pe personalitatea ta, toate detaliile care din departare nu par asa de importante.

O rochie de mireasa perfecta este cea care da contur personalitatii miresei si-i scoate in evidenta acel moment de printesa de care vorbeam mai sus. O rochie de mireasa trebuie sa fie potrivita personalitatii celei care o poarta, altfel se transforma intr-un esec major. Rochile de mireasa in special, sunt foarte greu de alaturat unei persoane. Motivul? Albul este in primul rand o culoare ce evidentiaza in mod pozitiv foarte putine femei, si apoi, toate detaliile abundente ale unei rochii de mireasa trebuie sa coincida cu detaliile corpului si personalitatii persoanei care o imbraca.

zonia.ro%20
Info GDRP | Termeni și condiții | Politica de confidențialitate | Politica cookies