Rochii din colectia Ilinca Vandici

Incantatoarea colectie de rochii de ocazie marca Ilinca Vandici, va asteapta la Chanttal

Colectiile de rochii Ilinca Vandici se gasesc in magazinul online Chanttal, unde de asemenea puteti gasi si alte articole de imbracaminte si incaltaminte pentru femei.

Pentru ca ne-am propus sa vorbim despre colectia de rochii Ilinca Vandici, n-o sa va dezamagim si ne vom tine de promisiune.

Rochiile din colectia Irina Vandici pot fi caracterizate simplu, intr-un singur cuvant: spectacular.

Intra-adevar acesta este primul cuvant care mi-a trecut prin cap cand am vizualizat aceasta minunata colectie de rochii Ilinca Vandici.

Rochiile sunt uspare, vaporoase, foarte elegante, facute parca parca sa poarte in zbor femeia ce le imbraca.

ilinca vandici chanttal

La Chanttal nu veti gasi rochii obisnuite, ci modele iesite din comun, originale, grandioase, menite sa faca din tine tinta privirilor, indiferent de ocazie.

ROCHIE LUXURY DRESS

ROCHIE LUXURY PARTY

ROCHIE ILINCA VANDICI

WINTER SPECIAL PARTY

ROCHIE LUXURY LIFE

ROCHIE GLAM PARTY

O alta rochie din colectia Ilina Vandici, pe care v-o recomand cu placere, este rochia Glam Princess, o rochie lunga de seara, realizata dintr-un material elastic, menita sa va puna in valoare silueta. Rochia este cu adevarat spectaculoasa, si poate fi purtata cu succes la orice ocazie de seara. Face parte din categoria „love Story” din colectia Ilinca Vandici, si o gasiti in magazinul online Chanttal. Aceasta rochie de seara poate fi cumparata la pretul de 529,5 lei si se gaseste in marimile 36, 38, 40 si 42.

Gasiti mai jos intreaga colectie de rochii elegante Ilinca Vandici, de la Chanttal.

zonia.ro%20
Info GDRP | Termeni și condiții | Politica de confidențialitate | Politica cookies