Ai grija de unghiile tale in aceasta perioada?

Chiar daca petrecem mai mult timp in casa, asta nu inseamna ca trebuie sa ne neglijam unghiile.

Dimpotriva, statul acasa ar trebui sa insemne in primul rand mai multa grija pentru noi, sa fim mai atenti cu noi, cu sanatatatea noastra, cu infatisarea noastra.

Dintotdeauna mi-a placut sa-mi dau cu oja pe unghii, asta mereu m-a inveselit.

De cand aveam cativa ani si ma rugam de o vecina sa ma dea cu oja, pana asta, nu mi-a disparut aceasta pasiune.

Recunosc ca astazi nu mai am prea mult timp de dedicat acestei mici si nevoinovate placeri.

Drept urmare a acestei pasiuni de-ale mele, am acasa foarte multe tipuri de oja, culori variate, firme diferite, nuante aparte.

Colectia de oje semitransparente

Imi place foarte mult griul cu nuantele lui de la tonurile cele mai deschise pana la cele mai inchise. De asemenea imi plac nuantele de violet, de la cel mai deschis pana la pruna atatatoare.

Nu pot sa spun ca ma dau in vant dupa diversele nuante de rosu, dar uneori le prefer, mai ales cand e vorba de o ocazie deosebita, cand imbrac o tinuta eleganta.

Imi plac si culorile sidefate, chiar daca le prefer in mod deosebit pe cele mate cu precadere la culorile deschise.

Am vazut si n-am rezistat sa petrecut un timp indelungat un cuibusor de nebunii al unhiilor – este vorba de platforma Kit Unghii, un ungher al internetului unde pasionatii ojelor pot fi de-a dreptul euforici.

Am descoperit aici nuante de care nu stiam ca exista si culori pe care nu le banuiam.

Ca sa nu mai spun ca cei de la Kit Unghii au si foarte multe aparate, populare indeosebi in cabinetele private si mai putin printre consumatorii de rand.

Pentru manichiuristele profesionale acest magazin este o oaza perfecta pentru a alege absolut tot ce este necesar intr-o asemenea indeletnicire.

Pentru o femeie, Kit Unghii este locul ideal de relaxare, de a petrecere clipe placute in alegerea unei oje deosebite. Dar, exista si posibilitatea, daca iti doresti de a iti orna unghiile cu tot felul de accesorii.

Capitolul dedicat accesoriilor pentru unghii de la Kit Unghii – Nail Art numit – este unul deosebit de boat. aici veti gasi: abtibilduri unghii, stickere, tatuaje, tatuaje 3D, pigmenti, catifea, caviar, sclipici, strasuri, paiete, foita, foita creponata, batoane, discuri fim, benzi decor, fori naturale uscate, oja stampila unghii, stampile unghii, matrite unghii, ornamente unghii, ornamente Craciun Unghii.

Ei, ce va spuneam?! O intreaga artilerie grea a decoratiunilor pentru unghii!

Unghii spectaculoase – Nail Art

Asadar, doamnelor si domnisoarelor, daca doriti sa aveti niste unghii frumoase, ingrijite si sofisticate, puteti sa petreceti si voi niste momente placute in acest altar dedicat unghiilor.

Va spun sincer ca nu mi-as fi putut vreodata inchipui ca exista atat de multe accesorii si aparate dedicate unghiilor!

Si, sa nu uit, vedeti ca in aceasta perioada au si niste promotii foarte tentante – reduceri de pana la 70% !!!

zonia.ro%20

Leave a Reply

Info GDRP | Termeni și condiții | Politica de confidențialitate | Politica cookies