Cafeaua verde

Opinii despre cafeaua verde si beneficiile ei

 

Cafeaua verde este unul din cele mai in voga produse pentru slabit din intreaga lume, probabil  ca a depasit ceaiul verde ori daca nu, este foarte aproape de acesta.

Cafeaua verde a inceput sa fie aproeciata de cativa ani buni, evident, euforia s-a nascut in America, iar motorul actiunii a fost celebrul dr. Oz, cel care a si testat acest produs de slabit, facand din el subiectul multor emisiuni in show-ul sau de televiziune.

Ce este cafeaua verde? Cafea in stare naturala, neprajita, nimic mai mult, nimic mai putin. Deci, nu este nicio scofala, cum s-ar zice, e vorba doar de boabe de cafea in stare cruda, neprajite.

Pe baza extractului din boabe de cafea verde s-au alcatuit o serie de capsule pentru slabit, o gama destul de variata ca si concentratie, in special, numite generic Green Coffee, Green Coffee Burner, Green Coffee Forte, Cafe Form etc.

Pe langa aceste caspsule, mai exista si varianta cafea boabe (pe care v-o recomandam pentru consum dimineata, in locul celei prajite):

Marea majoritate a acestor produse ce au la baza extractul din boabe de cafea verde reprezinta in fapt o sursa de slabire, conform parerilor specialistilor, dar si publicului consumator, celor ce a u avut o experienta legata de acest produs destinat slabirii.

Extractul de cafea verde a devenit popular pentru pierderea in greutate dupa ce a fost mentionat in emisiunea dr Oz din anul 2012. Dr Oz s-a referit la extract ca fiind un arzator de grasimi care functioneaza repede, fara nevoia unei diete de slabire sau de exercitii.

De asemenea, un alt produs pe baza de cafea verde prezent pe piata din Romania este Cafe Forme:

CafeForm

Cum functioneaza?

Aceste boabe de cafea contin o cantitate ridicata de agenti chimici acizi clorogenici. Aceasta substanta chimica are mai mute beneficii in sanatate. In cazul presiuniii ridicate, poate afecta vasele de sange pentru ca presiunea sa fie redusa. In cazul pierderii in greutate, acidul clorogenic din cafea verde afecteaza modalitatea in care sunt manipulate nivelul glicemic si metabolismul de catre corp.

La ce se poate folosi extractul de cafea verde

Acest extract se poate folosi pentru pierderea in greutate. Unii cercetatori arata ca extractul, la o doza zilnica de 80 – 200 miligrame, poate duce la o pierdere in greutate intr-o perioada de aproximativ 12 saptamani. in cazul hipertensiunii sau a tensiunii ridicate, unele cercetari au demonstrat ca persoanele cu o hipertensiune usoara, care utilizau un anumit extract de cafea verde, de 93 – 185 miligrame in fiecare zi, aveau o tensiune mai scazuta dupa 28 de zile de tratament.

Cum se obtin boabele verzi de cafea

Aceste boabe sunt de fapt semintele boabelor de cafea. Pentru a fi obtinute trebuie indepartata pulpa cu un aparat special. Procesul nu poate fi realizat decat dupa ce boabele originale au fost selectate dupa culoare si dupa gradul de maturitate. Dupa ce toate aceste procese au fost efectuate, tot ce raman sunt boabele de cafea.

Cum functioneaza extractul de cafea verde asupra pierderii in greutate si promovarea unei sanatati mai bune?

Acidul clorogenic care se gaseste in abundenta in boabele verzi ajuta foarte mult ficatului pentru a usura si a eficientiza procesarea acizilor grasi. In mod normal, procesarea mai rapida a acizilor grasi duce la o accelerarea ratei metabolice ducand la pierderea in greutate. Ceea ce este si mai interesant si de tinut minte este ca acest proces de slabire va deveni si mai sigur. Pe langa acidul clorogenic din componenta boabelor verzi, acestea sunt si sursa de antioxidanti, care ajuta la eliminarea radicalilor liberi din organism.

Pentru mai multe informatii legate de cafeaua verde si de beneficiile ei asupra sanatatii, precum si functionalitatea acestor pilule in dieta, puteti sa vizitati site-ul www.e-slabire.net.

zonia.ro%20
Info GDRP | Termeni și condiții | Politica de confidențialitate | Politica cookies