Cum alegi o rochie neagra? Little black Dress!

Alegerea unei rochii negre – little black dress – trebuie sa tina cont de forma corpului, altfel va fi o rochie diforma.

Solutia vestimentara simpla si rapida pentru o petrecere, pentru un eveniment mai de soi, este imbracarea unei rochii negre.

Si in colectiile anului 2014, rochia neagra este printre preferatele designerilor, deci, n-ai decat sa te asiguri ca o gasesti pe cea potrivita formelor corpului tai, si esti gata sa faci ravagii la cel mai fabulos eveniment.

Fiecare femeie are un punct fizic forte, pe care doreste sa-l scoata in evidenta. Fie ca ai brate frumoase, ori picioare lungi, o talie de viespe, ori un bust generos; toate aceste frumusesti ale corpului tau, poti fi scoase in evidenta de o rochie neagra aleasa bine, dupa cum, aceeasi rochie neagra aleasa prost iti poate scoate in evidenta cele mai mici defecte. Deci, mare atentie , cum alegem rochia neagra, pentru ca, este printre cele mai pretentioase vestminte.

Principalul punct pe care trebuie sa-l avem in vedere atunci cand alegem o rochie neagra, este acela de a alege o rochie croita special pe forma corului nostru, astfel incat, formele si marimile respectivei rochii sa ni se potriveasca perfect.

Rochia neagra defineste foarte mult conformatia corpului nostru:

  • daca avem un corp in forma de mar inseamna ca picioarele sunt placute la vedere, prin urmare, rochia neagra aleasa nu trebuie in niciun caz sa-ti acopere picioarele; in acest caz, alegi o rochie neagra scurta ori o fusta mini, astfel incat sa-ti pui in valoare picioarele si sa primesti si atentia dorita. Partea de sus a corpului trebuie sa fie destul de acoperita, deci, e cazul sa alegi o rochie neagra cu un decolteu discret, eventual cu maneci lungi si vaporoasa, ori scurte si cu un model evident, de genul franjurilor, ceva care sa atraga atentie din partea centrala a corpului.
  • pentru femeile ce au forma corpului de para, rochia neagra potrivita trebuie sa aiba o croiala care sa accentueze bustul si talia, dar in acelasi timp, sa-ti subtieze soldurile. Trebuie sa porti o rochie neagra maximi, fara bretele. Poti alege o fusta neagra in forma de A, cambrata pe talie, daca ai un abdomen de aratat si un decolteu in V, fara maneci. Poti adauga un colier sau un alt accesoriu, menit sa atraga atentia asupra bustului.
  • pentru femeile ce au o forma a corpului ovala si in general sunt mai inalte, au umeri ingusti, bustul mic, talia groasa, soldurile potrivite si picioarele subtiri si frumoase, este bine sa aleaga o rochie neagra mini, eventual cu partea de sus acoperita, ori cu maneci scurte, dar atent conturate, fara decolteu, iar daca are si talia intr-o forma incretita, cu volanase, cu elastice, ori, daca nu gasiti o astfel de rochie, merge si una ce nu aare o talie definita, este foarte bine.

Noi v-am mai vorbit candva despre potrivirea hainelor dupa conformatia corpului, asa incat nu o sa insistam prea mult de data aceasta.

Acestea sunt cateva sugestii despre imbracarea unei rochii negre, insa, evident, este de retinut ca fiecare femeie este unica, si cum spuneam la inceput, este bine sa potrivim rochia neagra perfect pe corpul nostru, atfel s-ar putea sa ne ridiculizeze, in loc sa ne transforme intr-o vedeta a serii.

zonia.ro%20

Leave a Reply

Info GDRP | Termeni și condiții | Politica de confidențialitate | Politica cookies