Despre ojele Zoya

M-am indragostit de aceasta oja frumoasa ce prinde bine pe unghii

In multe magazine online de cosmetice, unghiile sunt rasfatate cu adevarat. Frumoasele oje Zoya, de care eu personal m-am indragostit, si credeti-ma, a fost dragoste la prima vedere, ne imbie cu o sumedenie de culori.

Dupa parerea mea, ojele Zoya sunt printre cele mai reusite produse de gen. Prin durabilitate, prin lipsa chimicalelor industriale daunatoare, prin absenta oricarui risc, si nu in ultimul rand, printr-o paleta deosebita de culori – acestea sunt cateva din caracteristicile prin care ni se face cunoscuta oja Zoya.

oja zoya

Culorile ojelor zoya sunt cu adevarat speciale, si va spune acest lucru o femeie care este pretentioasa in privinta culorilor ojelor. Prin ce sunt speciale aceste culori? In primul rand pentru ca au o nota pregnant clasica, greu de intalnit, in al doilea rand pentru ca dau o fina nota de natural. Avem un roz asemanator serbetului de capsuni, un mov pal de parca acum a iesit din galustele cu prune, un trandafiriu proaspat provenit dintr-o petala de trandafir plin de roua diminetii, un galben in nouanta mierii proaspat adunate din stup – ce sa mai incolo – incoace, este mai bine sa vedeti cu ochii vostri ce vreau sa exprim in cuvinte.

oja zoya online

zonia.ro%20
Info GDRP | Termeni și condiții | Politica de confidențialitate | Politica cookies