Fashion retro – DyStyle – moda retro la superlativ

DyStyle ne aduce stilul retro intr-o infatisare noua, un fashion retro plin de pasiune. Moda retro cu infatisare de fresh.

V-o amintiti pe Marylin Monroe? Ei bine, aceasta este atitudinea DyFashion, un brand ce revigoreaza stilul retro si ni-l ofera intr-o manierra originala, plina de creativitate.

O selectie atenta, plina de culoare si personalitate, plina de autenticitate si feminitate, reprezinta colectia DyFashion din acest sezon – moda retro plina de incantare.

Cu inspiratii din Dita Von Teese, Katy Perry, Rihanna si Beyonce, cu un look fermecator si o imbinare de elemente de detaliu, DyStyle poate fi inceputul unei pasiuni fashion pentru tine.

DyStyle inseamna atitudine, feminitate si senzualitate. DyStyle se bazeaza pe „Pin Up”, un termen folosit foarte mult in jurul anilor 1941, el avandu-si radacinile in Anglia lui 1890. Pin UP inseamna o atitudine feminina, plina de incantare, de puritate, de senzualitate, de delicatete. O astfel de femeie Pin Up a fost Betty Grable in America, dar si alte personalitati celebre ale vremii, ca: Marilyn Monroe, Brigitte Bardot, Gina Lollobrigida, Sophia Loren si Bettie Page.

Asadar, daca va place moda retro, daca va plac deteliile pline de feminitate, va invitam sa aruncati o privire asupra acestor rochii selectate de noi din oferta DyStyle.

 

1. Rochie Flapper love – o rochie uimitoare pentru ocazii speciale

 

2. Rochie Pin Up Passion – o rochie de ocazie: de seara, de bal, pentru domnisoare de onoare, etc.

 

3. Rochi ’20’s Soul Dress Great Gatsby Charleston – o rochie superba de ocazie

 

4. Rochie 30s-Heart Dress Charleston Great Gatsby – o rochie seducatoare din satin

 

5. Rochie Lily Sexy Black Pin Up – o rochie neagra cu spate senzual

Speram ca v-a facut placere sa vizualizati aceste frumoase rochite retro. Va invitam de asemenea sa vizitati si magazinul online DyStyle, unde veti gasi o colectie numeroasa de obiecte vestimentare. Asadar, daca sunteti iubitoare ale acestei minunate mode retro, poftiti la DyStyle.

zonia.ro%20
Info GDRP | Termeni și condiții | Politica de confidențialitate | Politica cookies