Parfumuri pentru casa. Incantare si relaxare.

Stai mult in casa si ti-ar placea o atmosfera mai … parfumata? Iata ce-ti recomandam noi.

Exista parfumuri pentru casa care iti pot schimba starea.

Asa cum intr-o zi mohotarata, nu te simti in apele tale, asa te poti simti intr-o casa in care nu miroase a nimic.

O casa proaspata inseamna o casa bina aerisita si usor inmiresmata cu un parfum discret dar placut.

In aceasta perioada cand petrecem atat de mult timp in casa, simtim nevoia de schimbari dese. Si cum mobila este greu de mutat, macar aerul sa-l improspatam cat mai des. Puteti opta pentru o aceeai mireasma, ori puteti alege mai multe variante de mirosuri, alternandu-le.

Va recomandam parfumurile de casa de la Notino. Veti gasi la ei o gama deosebit de bogata, cu o sumedenie de miresme.

Pe langa parfumurile de casa, cei de la Notino ne asteapta si cu lumanari parfumate, difuzoare de aroma, lampi catalice, difuzoare de aroma cu ultrasunete,

Eu una am fost imbatata de la prima vedere a acestor minunate produse. Va spun ca m-am lasat coplesita in arome chiar din fata ecranului, fara sa le miros. Nu ma credeti? Faceti-le o vizita si n-o sa regretati!

Acum, nu cred ca va spun niciun secret ca imi place sa afum camerele cu tot felul de miresme, imi plac indeosebi cele orientale dar nu foarte puternice, olecuta mai discrete. Dar nu zic nu nici la o iasomie, la un trandafir, la o vanilie ori un liliac.

Dar, miresmele mele de suflet, sunt cum va spuneam cele cu accente orientale. Imi plac si mirosurile condimentelor: scortisoara, cuisoare, nucsoara etc.

Acum ce sa va spun, ca sa vedeti ce pasionala sunt cu aceste parfumuri de camera, cand am vazut o lumanare cu aroma de cafea, n-am rezistat sa nu o adaug in cos pentru o comanda viitoare. Nu radeti, ca e boala grea!

Ei, doamnelor si domnilor, sper ca v-am facut pofta sa va invaluiti casa in mirosuri proaspete pe placul vostru, schimbandu-va nu doar atmosfera ci si starea.

Sa stiti ca si copiilor le priesc unele arome. Spre exemplu, va recomand levantica pentru copiii care simt nevoia sa zburde in orice secunda. Si lor le place, va spun ca am testat pe ai mei. Sunt incantati nu doar de parfumul de camera cu lavanda, ci si de baile in care le torn putin ulei de lavanda.

Daca doriti sa aflati ce inseamna hygee, puteti incepe prin achizitia unor seturi de arome (aroma confort, aroma spatiu, confort si relaxare etc).

Poti sa ai si tu stilul hygge acasa

zonia.ro%20

Leave a Reply

Info GDRP | Termeni și condiții | Politica de confidențialitate | Politica cookies