Rochia potrivita pentru un concert simfonic

Ce rochie sa imbraci la un concert simfonic? Este potrivita o rochie de seara lunga ori scurta?

Rochia potrivita pentru orice eveniment este cea care ne confera libertatea de miscara necesara adaptata respectivului eveniment, eveniment nu trebuie sa lasam deoparte tendintele modei si nici scoaterea in evidenta a unor calitati fizice, ori ascunderea unor defecte.

Eleganta si rafinamentul sunt cuvintele care trebuie sa insoteasca o tinuta adecvata unui concert simfonic. Bunul gust si muzica speciala trebuie sa se imbine perfect asstfel incat sa-ti defineasca tinuta obligatorie unui astfel de eveniment.

Tinuta ta trebuie sa nu fie tipatoare ori contrastanta cu un asemenea eveniment, sa nu fi nici revelatia serii, dar nici cea mai stearsa persoana. Trebuie sa imbraci o rochie cu stil, care sa-ti puna in evidenta anumite trasaturi si sa fie potrivita pentru un asemenea eveniment.

rochie concert simfonic

Ce materiale sunt potrivite pentru o astfel de rochie?

Daca concertul este el insusi unul de gala, o premiera ori o avanpremiera, iar acesta este urmat de o petrecere la care esti invitat, este bine sa imbraci o rochie de seara eleganta, clasica, lejera, cu o culoare care sa te avantajeze, dar sa se si potriveasca trecerii de la statul pe scaun la dansat.

Din act punct de vedere este bine sa alegeti rochii ce se sifoneaza mai greu, deci din materiale precum voal, dantela, matase, etc. O rochie lunga de seara este oricand potrivita unei asemenea ocazii.

Daca te duci doar la un concert simfonic, poti alege o tinuta normala, usor ocazionala, insa, fara sa te impopotenezi peste masura. Nu strica sa iesi in evidenta, insa, masura trebuie sa caracterizeze un asemenea eveniment, de la rochie la machiaj.

Este bine sa fi usor in ton cu insotitorul, deci, alege o rochie care sa se potriveasca costumului barbatului cu care vei fi, sau alege pentru el costul potrivit.

rochii concert simfonic

Daca participi la un eveniment mai mult de forma, rochia nu mai este un element definitoriu, insa, este tot recomandabil. Este bine sa ai in vedere mai multe optiuni in acest caz si sa te informezi si cu privire la tinutele celorlalti, pentru a nu face discordanta peste masura.

Cum potrivesti tinuta pentru un concert simfonic?

Incaltamintea potrivita pentru un concert simfonic, chiar daca este vorba de un stat pe scaune 2 ore, trebuie sa fie una lejera, comoda. Desi aparent a sta pe scaun inseamna a te odihni, totusi, scaunele pe care le gasim in salile noastre de concerte nu-ti dau libertatea de a te odihni in voie, ci-ti preseaza picioarele intr-un mod greu de anticipat daca nu este obisnuita cu asemenea evenimente. Deci, incalta sandale ori pantofi comozi, astfel incat sa te simtit bine si dupa terminarea concertului, cand poate domnul va dori sa-ti propuna o plimbare, iar tu trebuie sa nu te gandesti ca te dor picioarele.

Culorile unei rochii potrivite pentru un concert simfonic nu sunt asa de pretentioase. Oricum, daca cumparati o rochie pentru o ocazie speciala, nu trebuie sa va dati peste cap in ideea ca veti da greu pentru ati els o culoare nepotrivita.

Este bine sa mergeti pentru siguranta pe culorile ptorivite oricarei ocazii, cum este negrul ori bejul.

Vesnica rochie neagra lunga de seara, ce nu lipseste din garderoba niciunei femei, te scoate din impas in orice situatie.

Stilul rochii negre de seara ti se potriveste?

Rochii de seara lungi in culori metalizate, cum ar fii: auriu, argintiu si bronz sunt si ele potrivite pentru un concert simfonic, chiar daca aparent acestea sunt niste tinute mai tipatoare, deci atragatoare de priviri.

Rochia de seara simpla in culori neutre este de asemenea o investitie inspirata in acest sezon, putand fii usor accesorizata.

Daca vrei o rochie de seara speciala pentru un concert simfonic, darcare sa te puna in evidenta, este indicat ca materialul din care este confectionata sa fie matasea sau satinul iar in ceea ce priveste culorile: negru, rosu si turcoaz.

In concluzie, aproape orice rochie de seara lunga este potrivita pentru un concert simfonic, cu conditiile enumerate mai sus, si evident, sa tineti cont de croiala si culoerile din sezon.

zonia.ro%20

Leave a Reply

Info GDRP | Termeni și condiții | Politica de confidențialitate | Politica cookies