Sneakers cu platforme – incaltaminte comoda pentru femei

Ultima moda in materie de incaltaminte pentru femei: sneakers cu platforma

 

Sneakers cu platforme inseamna o incaltaminte comoda, lejere, potrivita pentru o femeie ce nu-si doreste sa renunte la tocuri, dar, vrea si o anumita comoditate si lejeritate in miscare.

Ei bine, sneakers cu platforme inseamna pentru acest sezon o noua tendinta in moda, iar dupa pererea noastra, maximul de popularitate se va inregistra spre toamna, cand vor fi arhicunoscuti si cand vor fi si mai utili din punct de vedere calendaristic, al vremii.

La moda acum sunt sneakersii cu platforme, cu imprimeu colorat, dar si cei uni, predominant cei de culoare alba ori roz. Se poarta si culorile tigrate, la asimetrii intre toc si restul incaltarii de linii si modelele, etc.

Ce inseamna sneakers? Inseamna niste tenisi ori adidasi comozi, insa, faptul ca li s-au adaugat o platforma, deci au un toc, li se spune sneakers cu platforme.

Desi au intrat in moda anului 2014, sneakersii, d-abia in 2015 sau inceput sa prinda in Romania. Modelul Sneakers este un stil al „american College”, si inseamna o tendinta in vestimentatia urbana, care v-a prinde si la noi.

Modelul de sneakers a fost creat prima data de Isabel Marant, adica un celebru desgienr american. Sneakersii creati aveau o talpa ortopedica, erau stilul gheata, perfecti pentru o tinuta lejere, comoda, dar la moda. Sneakersii sunt foarte potriviti cu tinutele sport, cu jeansii, cu tricorurile lejere, fiind asociati mai degraba unor culori deschise, in special albului.

dyfashion.ro%20

Info GDRP | Termeni și condiții | Politica de confidențialitate | Politica cookies