Tinute de sarbatoare

Pentru ca se apropie Pastele, va sugeram sa va alegeti tinuta potrivita pentru aceasta ocazie

 

Tendintele in moda anului 2014 sunt roz. Ce fel de roz? Orice roz, din cap pana in picioare.

Anul acesta se poarta rozul pal dar si rosul stins, palid, ba si coraiul are locul lui de top. Se poarta rochiile vaporoase, tinutele lejere, se poarta croielile la dunga, toate insa, trebuie sa aiba nuante de roz.

Pentru femeile cu un ten deschis, se potrivieste o nuanta dulce de roz, palida, stearsa, vaporoasa. Pentru brunete se recomanda un roz intens sau un corai, in croieli cazatoare, geometrice-lejere.

Ce se mai poarta in 2014? Se poarta tricourile cu mesaje funny si gentile casual, dar si bentitele de par asortate tinutei.

Daca din tendinta anului 2014 nu lipseste rozul, tinutele multicolore, insa, in forma geometrizate, sunt si ele in prim-plan. Culori contrastante, culori vi de vara, toate imbinate in geometrii simple, pe fond alb. Evident, totul se presara cu roz, in orice cantitate si-n orice culoare, cu accente pe rozul pal, sters.

Revin in moda anului 2014 pantalonii largi, bluzele mici (cu mesaje cat mai funny, ori cu desene sugestive). Se poarta de asemenea bustierele si tinutele tip „street art”.

Dar, pentru ca sa cum spuneam mai sus, ne apropiem cu pasi repezi de Paste, va propunem astazi o colectie deosebita, de sarbatoare, marca Altesse, colectia Faviana, rochii pentru femei puternice ce se doresc sexy, elegante si ispititoare;

zonia.ro%20
Info GDRP | Termeni și condiții | Politica de confidențialitate | Politica cookies