Tinute pentru Craciun si Revelion

Tu ai ales rochia de Craciun? Stii cum te vei imbraca de Revelion?

Rochiile de Craciun si Revelion sunt printre cele mai coplesitoare tinute pentru doamne si domnisoare.

Fiecare dintre noi dorim sa aratam cat mai bine cu ocazia sarbatorilor de iarna, sa fim senzuale, atragatoare, elegante. De aceea este atat de mare presiune in alegerea acestor rochii.

Magia sarbatorilor se transmite si rochiilor si, daca-mi este ingaduit, si rochiile la randul lor pot spune o poveste magica.

Indiferent care iti sunt optiune tale, fie ca ai ales o rochie rosie lunga eleganta de seara, ori una neagra cu blanita argintie, poate ai ales o rochie neagra sclipitoare, ori una aurie accesorizata cu fir metalic, tinuta trebuie sa te reprezinte si sa fie personificarea ta.

Pana la urma, orice rochie lunga de seara poate fi o minuata tinuta de sarbatoare, daca este potrivita personalitatii si conformatiei tale.

Sunt femei care isi bazeaza existenta in mod deosebit pe latura fashion, dupa cum sunt altele in cealalta extrema, anume, cele care nu sunt interesate deloc de felul cum se imbraca.

In opinia noastra nicio extrema nu este buna, in toate trebuie sa existe echilibru, chiar si in fashion, desi spectacularul in fashion este impresionant, cel putin pe podumurile de defilare ale marilor case de moda.

O femeie este important sa se pregateasca pentru evenimente majore din viata ei, asa cum sunt si cele doua sarbatori amintite, Craciunul si Revelionul.

Indiferent de forma siluetei, o femeie trebuie sa fie eleganta si sa poarte haine ptorivite. Chiar si in cazul tinutelor din categoria marimi mari, este bine sa le alegem asa incat sa ne priasca, nu sa ne prisoseasca.

Craciunul este o sarbatoare de familie care trebuie respectata si tratata ca atare. Nu neglijati garderoba cu aceasta ocazie, pentru a arata membrilor familiei ca ii respectati, respectandu-va pe voi insiva.

Un nou look pentru Craciun ii va impresiona pe toti membri familiei tale, de aceea este important sa alegi cu grija rochia de Craciun. Vrei o rochie eleganta de Craciun? Ori iti este suficienta una confortabila de culoare rosie, doar pentru a te incadra in peisaj?

O rochie rosie de Craciun niciodata nu da gres, insa, spiritul acestei sarbatori inseamna mai mult de atat. Daca nu combini rochia rosie de Craciun cu un plus de bunatate, darnicie, intelegere, disponibilitate, sa stii ca nu vei avea deloc o tinuta reusita cu acest prilej.

Daca nu ti-ai ales rochia de Craciun, speram ca te-am pus pe ganduri, si vei alege in mod potrivit, astfel incat sa petreci niste sarbatori calde impreuna cu familia ta.

Revelionul trebuie sa fie wild, fie ca il petreci in familie ori in afara ei. Pana la urma, trecerea dintre ani este bine sa o petrecem intr-o atmosfera suprinzatoare, sa lasam la o parte platitudinile de orice fel si sa traim clipa. Este doar una!

dyfashion.ro%20

Leave a Reply

Info GDRP | Termeni și condiții | Politica de confidențialitate | Politica cookies