Charlie Chaplin

Celebrul actor Charlie Chaplin incanta si azi milioane de oameni

 

Printre cei mai celebri actori ai lumii, daca nu chiar cel mai celebru, este renumitul si inegalabilul Charlie Chaplin.

Charlie Chaplin s-a nascut in 16 aprilie 1889, in Anglia, la Londra si de-a lungul carierei sale artistice impresionante a interpretat multe roluri, dar a si regizat cateva filme celebre. Lucrul inedit este ca celebrul Charlie Chaplin s-a nascut cu 4 zile inainte de Adolf Hilter, personajul parodiat in multe roluri de catre Charlie Chaplin.

In jurul omului Charlie Chaplin s-au tesut in timp o serie de povesti, care mai de care mai ciudate. De la ideea ca ar fi fost un comunist inversunat, ce n-ar mai fi fost primit pe pamantul american, la ideea ca ar fi avut origini sovietice sau ca ar fi fost tigan. Ca la orice mare personaj din istorie, si in cazul lui Ceaplin i s-au atribuit o serie de acte mai mult sau mai putin credibile, mai mult sau mai putin importante.

Pana la urma, omul ramane cu ale lui, insa, actorul ne revine noua, publicului larg care il iubim si-l vom iubi, indiferent de atractiile sale politice, de defecte ori cine mai stie ce trasaturi omenesti negative.

Cele mai cunoscute filme ale lui Chaplin: Vagabondul, Mare dictator, Rege in New York, Timpuri noi, O femeie in Paris, Circul, Banca, Campionul, etc.

Charlie Chaplin s-a stins din viata odata cu aprinderea luminitelor Craciunului din anul 1977.

zonia.ro%20
Info GDRP | Termeni și condiții | Politica de confidențialitate | Politica cookies