Florin Piersic

Eu regret ca romanii nu-l cunoscut mai bine pe Florin Piersic ca actor de teatru

 

Va spun sincer ca m-am gandit indelung carei vedete de la noi sa-i pun in opozitie pe celebra Audrey Hepburn, cu al carei portret am inceput rubrica dedicata vedetelor de pe acest portal.

Singura vedeta de la noi, dupa parerea mea, care i-ar putea face „fata” ca celebritate renumitei Audrey Hepburn, ar fi Florin Piersic.

Chiar daca nu este cu adevarat o vedeta cu renume international, Florin Piersic a fost dus in lume macar prin gura si memoria romanilor plecati peste hotari.

Ca sa pastram un format al rubricii, va spun ca Florin piersic s-a nascut in 27 ianuarie, la Cluj-Napoca si ca o picanterie, va pot spune ca a fost casatorit de trei ori, de fiecare daca cu o unguroaica.

Ei bine, vreau sa las la o parte descrierea despre prezenta lui Florin Piersic in filmografia romaneasca, desi, trebuie sa rescunos ca daca n-ar fi fost filmul, Florin Piersic ar fi fost un necunoscut, probabi.
As vrea sa va vorbesc despre Florin Piersic actorul de teatru.

Asteptarile oamenilor legate de Florin Piersic sunt din cele mai diverse, insa, pentru un om ce l-a urmarit in filmele celebre, este foarte greu sa-l concepi pe Florin Piersic intr-un rol scenic, fara sa-si condimenteze replicile cu picanterii nelipsite, de exemplu, din emisiunile TV.

Ei bine, l-am vazut pe Florin Piersic in „Straini in noapte”, alaturi de Medeea Marinescu si m-am bucurat foarte tare ca am vazut aceasta piese din mai multe motive, insa unul in mod deosebit; am vazut in aceasta piese un Florin Piersic mai altfel, am vazut un foarte bun actor de teatru, rol pe care nu mi l-as fi imaginat la Florin Piersic.

Este simplu de imaginat ca oamenii raman cu imaginea unor actori asociate cu diverse roluri, iar exemplul foarte elocvent pentru aceasta afirmatie este dat de Florin Piersic si celebrul „margelatu”, sub auspiciul caruia este cunoscut de-o viata. Ei bine, pentru aceia dintre dumneavoastra ce au posibilitatea, va sfatuiesc sa mergeti sa-l vedeti pe Florin Piersic intr-o piesa de teatru. Veti fi uimiti si va veti alege cu o amintiri de nepretuit.

zonia.ro%20
Info GDRP | Termeni și condiții | Politica de confidențialitate | Politica cookies