Corp frumos si sanatos

Un corp frumos inseamna in primul rand un corp sanatos, iar sanatatea se obtine prin cresterea imunitatii

Cresterea rezistentei fata de agentii poluatori din mediu, prevenirea imbolnavirilor, imbunatatirea activitatii generale a organismului se poate obtine prin calirea organismului nostru, folosind factorii naturali avuti la dispozitie, cum e, de exemplu, apa si aerul.

Calirea organismului se poate face prin doua modalitati foarte simple, asa cum spuneam anterior, prin frictionare cu apa rece si prin expunerea propriului nostru corp si a organismului la un aer curat.

Frictionarea cu apa rece este recomandata tuturor varstelor, de la cei mici, pana la persoanele in varsta. Nu este recomandata frictionarea corpului cu apa rece in mod direct, ci se rcomanda folosirea mai intai a unei ape la temperatura camerei, apoi treptat se scade temperatura apei, zilnic.

Frictionarea se poate face cu un prosop aspru, udat cu apa si stors, frecandu-se mai intai fata si gatul, umerii si mainile, apoi pieptul si abdomenul. Se trece apoi prosopul la spate si se frictioneaza cu ambele maini, spatele, de la mijloc in jos. La final se frictioneaza picioarele. Toata procedura de frictionare nu trebuie sa dureze mai mult de 2-3 minute.

vitamix.ro

In timpul frictionarii, prosopul se poate incalzi ai apoi se inmoaie in apa, se stoarce si se continua frictionarea.

Pentru uscarea corpului se foloseste un prosop uscat, tot dintr-un material aspru, cu care frecam corpul in aceeasi ordine de la frictionare.

Cum ne intarim organismul?

O alta metoda de intarire a organismului este aceea de a turna apa pe corp sau de a-l stropi cu apa rece. Daca ne-am obisnuit cu frictionarile cu apa rece, putem sa trecem la turnarea direct pe corp a apei sau la stropirea corpului cu apa rece. Apa folosita trebuie sa aiba in jur de 25 de grade, pentru varstnici se foloseste o apa mai calda (cu 2-3 grade).

Dusul stimuleaza organismul conferindu-i energie si dandu-i o relaxare placuta. Dusul reprezinta o operatie de calire complexa, insa, aceasta operatie nu este indicata oricui nu trebuie practicata in orice conditii. De exemplu, daca avem pielea transpirata dupa un efort fizic intens, sau daca suntem intr-o perioada de convalescenta, nu este indicat sa apelam la dus, este indicat sa facem bai caldute, relaxante.

Durata unui dus nu trebuie sa dureze mai mult de 3 minute, temperatura apei folosite variind intre 30 si 40 de grade.

Tu cum ai grija de corpul tau?

Astazi va vom recomanda cosmetice si ulteiuri cosmetice utile pentru ingrijirea corpului.

Pentru ca am descoperit de curand un magazin cu produse naturale, va impartasim si voua aceasta experienta a noastra.

Nu uitati ca ne potrivim hainele dupa conformatia corpului si ca ne simtim bine atunci cand hainele vin bine pe noi.

Dreifruits este magazinul, un magazin dedicat produselor alimentare obisnuite, dar si BIO ori de provenienta organica 100%, produse certificate.

Acest magazin este unul unde veti gasi foarte multe produse gustoase (fructele lor uscate fiind celebre, atat din punct de vedere al diversitatii, dar si al calitatii si pretului mic).

driedfruits.ro/

Noi ne vom concentra astazi pe produsele de calitate din categoria cosmetice din acest magazin, produse preferate de noi, de aceea si indraznim sa vi le recomandam.

Din categoria produselor pentru ingrijirea corpului, gasim la Driefruits foarte multe tipuri de produse: ulei cocos cosmetic, balsam de corp, argila, balsam Kanuka pentru piele, sapun de calitate, benzi depilatoare, creme hidratanta cu Manuka BIO, crema anticelulitica, crema de maini, crema de corp, crema de picioare, crema pentru calcaie, crema pentru picioare obosite, deodorante fel de fel, gel de dus din fructe (ananas si cocos, mure si zmeura, piersici si mango, portocale si capsuni, parfumuri naturale, piata de alaun, pasta depilatoare, etc.

Dintre toate aceste produse, noi va recomandam cu mare incredere uleiul cocos cosmetic si de asemenea un foarte bun hidratant si relaxant pentru maini, picioare si corp balsamul Kanuka pentru piele

si pentru ca nu rezisti mirosului numai cand te gandesti la el gelul de dus cu mure si zmeura Farmona

zonia.ro%20

Leave a Reply

Info GDRP | Termeni și condiții | Politica de confidențialitate | Politica cookies