Despre cosmeticele Bio. Cat de mult conteaza pentru piele?

Tot mai mult in ultima vreme auzim despre cosmeticele Bio, produse naturala pentru ingrijire

Cosmeticele Bio sunt cautate de femei, insa, cu cat sunt mai naturale si mai organice (mai nou), cu atat sunt mai scumpe.

Evident, trebuie sa ne respectam corpul si sa-l si rasfatam uneori, insa, atunci cand pretul nu-ti lasa loc de ganduri, te mai multumesti si cu un unguent neorganic.

Dupa parerea mea, este greu oricum sa ai siguranta ca achizitionezi un produs cosmetic Bio si mai ales organic. De ce? Pentru ca, provenienta plantelor ce se presupun a fi inglobate in respectivul produs cosmetic, este oricum incerta. Pentru a avea siguranta provenientei organice a plantelor, trebuie sa alegem firmele producatoare renumite in domeniu, cum de spre exemplu Herbagetica ori Dacia Plant.

Am vazut o mica particica din Herbagetica, intr-un reportaj TV si mi-a placut ce am vazut. Oamenii sunt cu adevarat specialisti, iar produsele lor, dupa parerea mea, chiar sunt de calitate.

republicabio.ro

Pe de alta parte, de la Dacia Plant, eu personal cumpar frecvent produse, in special sucurile organice pentru copii, siropul imunostimulent pentru copii si diverse ceaiuri pentru mine. Imi place, de asemenea, pasta de macese de la Dacia Plant si dulceata de afine.

Revenind la cosmeticele Bio, va recomand de asemenea un magazin online profesionist, Bio Cosmetics. Acolo veti gasi produse de calitate, la preturi foarte atractive. Bio Cosmetics este un portal unde veti gasi cosmetice Bio si organice.

Conform site-ului www.bio-cosmetics.ro, produsele lor sunt cosmetice bio de top, fiind certificate BDIH, ECOCERT, SKAL, EKO SWEDISH, ISO9001 si Universitatea din Milano – organisme de prestigiu in domeniul certificarii in Europa.

Printre brand-urile de top pe care le gasim pe Bio Cosmetics se numara: Benecos, Happy Nails, Aleppo & more, Bio & pure elements, CMD Naturkosmetik, Eubiona, laboratoarele Dr. Taffi, Lavvera, Monte Bianco Clip si Neobio.

Cosmeticele BIO sunt sanatoase pentru piele. Deja multe femei aleg astfel de produse pentru ca au observat in timp diferenta.

Exista multe magazine care comercializeaza astfel de tipuri de cosmetice, totul e sa vrei si sa ai posibilitatile financiare sa le alegi.

zonia.ro%20

Leave a Reply

Info GDRP | Termeni și condiții | Politica de confidențialitate | Politica cookies