Tu cunosti efectele terapeutice uimitoare ale mierii de Manuka?

Mierea de Manuka este un produs apicol cu adevarat impresionant, avand in vedere efectele descoperite in timp de specialisti

Printre efectele terapeutice cunoscute ale mierii de Manuka, amintim aici doar cateva, anume: distrugerea organismelor de tipul: E.coli, Staphylococcus Aureus, Streptococcus Faecalis, Helicobacter Pylori etc..

Pentru ca Mierea de Manuka sa aiba aceste efecte, trebuie ca ea sa fie natura si sa aiba o concentratie mare de metilglicoxal – prescurtat MG, indice inscris pe produsele di categoria Miere de Manuka.

Mierea de Manuka este un produs special, realizat tot de albine, prin culegerea nectarului de la florile arbustului de Manuka, un arbore ce se gaseste exclusiv in Noua Zeelanda.

Nectarul determina o miere opaca, cu un gust caramelizat, cu accente de eucalipt.

De-a lungul vremii, numerosi cercetatori i-au confirmat proprietatile deosebite antibacteriene, cu totul si cu totul iesite din comun. Acest fapt a facut din Mierea de Manuka un produs utilizat in scop medical.

Aceasta piere este 100% RAW, netratata termic, nepasteurizata. Se produse exclusiv in Noua Zeelanda. Nu contine organisme modificate genetic.

miere manuka oferta

Mierea de Manuka este indicata a fi folosita in:

Afectiuni gastro-intestinale: Helicobater Pylori, ulcer, gastrita, reflux gastrointestinal, Halena digestiva, etc.

Afectiuni ale aparatului respirator: stafilococ auriu, rinita, dureri in gat, astm, tuse, pneumonie, bronsita cronica acuta, etc.

Afectiuni ale epidermei: herpes, psoriazis, eczeme, arsuri, intepaturi de insecte, alunite, acnee, etc.

Afectiuni ale cavitatii bucale: paradontoze, candida bucala, gingivita, afte, etc.

Administrare Miere de Manuka:

  • internet: doua-trei lingurite pe zi, dimineata si seara, inainte de masa
  • extern: se aplica direct pe piele si se protejeaza pielea cu o compresa
  • cosmetica: sub forma de ingredient in diverse masti pentru fata si par.

VEZI MAI MULTE PRODUSE DIN CATEGORIA MIERE DE MANUKA

Specialistii recomanda sa folositi mierea de Manuka cu factorul potrivit afectiunii de care suferiti. In caz contrar, pot exista reactii adverse.
UMF – unique manuka factor, este un factor special al mierii de Manuka care indica componenta terapeutica. Spre exemplu, mierea de Manuka cu UMF 19/20 este una cu activitate foarte ridicata, recomandata in cazul afectiunilor cronice ori pentru tratarea unor

zonia.ro%20

Leave a Reply

Info GDRP | Termeni și condiții | Politica de confidențialitate | Politica cookies