Culoarea anului in fashion

Care este culoarea anului 2021 in fashion? Ce zic specialistii despre nuantele acestui an.

Ultimate Gray si Illuminating – acestea sunt culorile anului 2021 in materie de fashion. In primul rand Ultimate Gray si Illuminating si apoi POTOPUL!

Incepem anului 2021 intr-o culoare turbata, insa, de o prospetime ce-ti taie rasuflarea.

Ultimate Gray si Illuminating sunt culorile artificiilor, al curcubelului, dar si ale intelegerii, ale ingaduintei.

Ultimate Gray si Illuminating sunt culorile perfectiunii, incepand de la imbracaminte si terminand cu unghiile. Stiti desigur ca un obiect vestimentar intr-o astfel de culoare pune in evidenta aproape orice defect, in special la nivelul tenului, al pielii in general.

Illuminating

Eu vad Ultimate Gray si Illuminating drept culori potrivite indeosebi persoanelor pistruiate, celor blonde ori roscate. Brunetele si satenele sunt dezavantajate de aceasta culoare.

Cine stabileste tendintele de culoare ale sezonului? Se pare ca este o entitate – Institutitul Pantone, cel care a desemnat marsaladrept culoarea diva a acestui an.

Ultimate Gray si Illuminating sunt culori plina de energie, sunt elegante, pline de feminitate, cu un mare cusur – solicita lipsa cusururilor, adica a defectelor.

Ultimate Gray si Illuminating – culorile anului 2021

Fiind o emblea a evidentei, Ultimate Gray si Illuminating pun in atentie chiar si un mort. Aceste culori atrag atentia imediat, nu ai cum sa nu le remarci. Sunt potrivite ocaziilor, cand vrei sa fi in cntrul atentiei, fiind bune si la o tinuta de zi, dar mai ales la o tinuta de seara.

Altfel, Ultimate Gray si Illuminating sunt culori destul de dificil de potrivit altor culori. Sunt intense, aproape ca nu ai ce sa le adaugi pentru ai incarca inutil tinuta.

In opinia mea, marsala merge binisor cu acele culori sterse, de genul: galben, orange, albastru deschis, verde deschis, nude in toate nuantele si gri.

Celebrul Institut Pantone, a definit Ultimate Gray si Illuminating ca fiind culorile sperantei si ale optimismului, conferind putere si intelegere.

Aceste culori ne indeamna sa ne gandim la celebrele parade de moda colorate, dar si la moda retro intrucatva – lucru imbucurator tinand seama de cat de mohorate sunt aceste zile. . Celebrii pantaloni evazati si rochiile inchise pe gat vor fi printre noile atractii ale sezonului.

Si anul acesta vor predomina imprimeurile, atat cele inflorate, dar si cele autentice, in marime naturala,

Se poarta mult si motivele folclorice in acest an, dar si peisajele tropicale, foarte potrivite pentru sezonul de vara.

Culoarea sezonului primavara-vara 2021 va ramane insa la granita dintre Ultimate Gray si Illuminating.

zonia.ro%20

Leave a Reply

Info GDRP | Termeni și condiții | Politica de confidențialitate | Politica cookies