Culoarea anului in fashion

Care este culoarea anului 2022 in fashion? Ce zic specialistii despre nuantele acestui an.

Veri Peri sau lila 17-3938 – aceasta este culoarea anului 2022 in materie de fashion. In primul rand Veri Peri si apoi potopul!

Incepem anului 2022 intr-o culoare aflata la limita dintre sumbru si stralucitor. Un albastru caldut, intim, sofisticat.

Lila, 17-3938 Very Peri este un albastru – violet caracterizata de critici ca fiind stimulatoare de inventivitate si creativitate.

Ultimate Gray si Illuminating au fost culorile anului trecut, culori proaspete cu o claritate ce puneau la indoiala perfectiune. Orice obiect vestimentar in aceste culori ar fi trebuit sa fie perfect croit pentru ca altfel orice defect ar fi fost scos la iveala.

Iata ca in 2022 avem parte de o culoare mai degraba care acopera defectele decat sa le evidentieze. Sunt culori potrivite unor personalitati diferite. Blond sau roscat, saten sau brunet, isi vor gasi in Lila, 17-3938 Very Peri un prieten de nadejde.

Cine stabileste tendintele de culoare ale sezonului? Se pare ca este o entitate – Institutitul Pantone, cel care a desemnat marsaladrept culoarea diva a acestui an.

Lila, 17-3938 Very Peri – culoarea anului 2022!

In luna decembrie s-a stabilit de catre Institutul Pantone culoarea pentru viitorul an.

Lila, 17-3938 Very Peri

Specialistii spun ca este o nuanta calda de albastru, un albastru cu reflexe argintii, stralucitoare.

Very Pery este o culoare dinamica, avand un subton rosu violet. Aceasta nunanta, spun carcotasii ca ar simboliza fiedelitatea si constanta, dar si energia si entuziasmul, datorita reflexelor rosiatice.

In cuvintele noastre simtim ca s-a dorit o viziune pozitiva asupra viitorului, o luminozitate care sugereaza incredere si indrazneala, creativitate si interes.

Lila, PANTONE 17-3938 Very Peri este ca o poarta deschisa catre noi provocari, simbolul zeitgeist-ului global.

Cei de la Pantone au spus ca „designul digital ne ajuta sa extindem limitele realitatii, deschizand usa catre o lume virtuala dinamica in care putem explora si crea noi posibilitati de culoare. Cu tendintele din gaming, popularitatea in ascensiune a metaverse-ului si comunitatea artistica in continua crestere in spatiul digital, Very Peri ilustreaza fuziunea vietii moderne si modul in care tendintele de culoare din lumea digitala se manifesta in lumea fizica si invers.”

Cu alte cuvinte, aceasta culoare ar trebui sa simbolizeze exact ce se intampla in lumea noastra, sentimente, trairi, asteptari, modalitati de comunicare si de exprimare.

Se pare ca alegerea pentru anul 2022 are o semnificatie mult mai aproapiata de adevarat, mimad destul de aproape de realitate conceptul multiverse.

Aceasta culora ne indeamna sa ne gandim la celebrele parade de moda colorate, dar si la moda retro intrucatva – lucru imbucurator tinand seama de cat de mohorate sunt aceste zile. Celebrii pantaloni evazati si rochiile inchise pe gat vor fi printre noile atractii ale sezonului.

Si anul acesta vor predomina imprimeurile, atat cele inflorate, dar si cele autentice, in marime naturala,

Se poarta mult si motivele folclorice in acest an, dar si peisajele tropicale, foarte potrivite pentru sezonul de vara.

Culoarea sezonului primavara-vara 2022 va ramane insa Lila, PANTONE 17-3938 Very Peri .

zonia.ro%20

Leave a Reply

Info GDRP | Termeni și condiții | Politica de confidențialitate | Politica cookies