Sampon Alpecin cu cafeina previne caderea parului

Daca va confruntati cu probleme de cadere a parului, samponul Alpecin cu cafeina este recomandat a fi potrivit.

Performanta acestui Sampon Alpecin cu cafeina a devenit una proverbiala, vorbindu-se deja despre el ca de mare padurete.

Daca n-ati auzit de el, iata ca nu a trecut timpul degeaba si vi-l aducem noi in atentie.

Din parerile celor ce l-au utilizat reiesa ca are efect. Daca sunteti neincrezatori, puteti sa cititi si voi parerile despre Alpecin pe forumurile dedicate si pe foarte multe blogguri din bransa.

Pe noi ne-a cucerit de la efecte si, de ce sa nu recunoastem, pentru ca ne este un prieten mai vechi. Da, recunosc, am aflat mai demult despre acest sampon. Bine, cand il stiam eu nu era in varianta cu cafina C1, ori cel putin nu asa era vizibil in piata.

VEZI SAMPOANELE DIN GAMA ALPECIN

Oricum, Alpecin este un brand care s-a dedicat mult acestei probleme cu care se confrunta astazi tot mai multi oameni – caderii parului.

Acest sampon Alpecin Caffeine C1 are efect in primul asupra radacinii parului, intarind-o.

Apoi, previne caderea parului la barbatii care sufera de alopecia androgenica.

Samponul poate fi utilizat zilnic si chiar asa este indicat, pentru a asigura aportul de cafeina C1 la radacina parului.

Alpecin Caffeine C1 Sampon se lasa sa actioneze doua minute pe scalp pentru a avea efecte dupa care se clateste. Nu are componente cu efect de bals, parul fiind mai aspru.

SAMPON ALPECIN CAFFEINE C1

Brandul Apecin sampon este unul destul de bogat in produse dedicate luptei contra caderii parului. Exista si sampoane anti matreata foarte bune, cu rezultate foarte bune.

Varianta cea mai buna care circula acum pe piata contra caderii parului ramane totusi Alpecin Caffeine C1 Se pare ca cafeina este componentul miraculos.

Am citit multe pareri despre acest produs la comerciantii care-l au la vanzare.

Multi oameni spun ca samponul Alpecin Caffeine C1 este un produs revolutionar, ei zic ca face parul mai des descat era inainte.

Unii clienti il recomanda in combinatie cu tratamentul Leave-in Alpecin Caffeine Liquid.

Altii spun ca in cuda faptului ca nu se foloseste balsam cu acest sampon, parul este fin dupa spalare.

Si apropo de viarante ale acestui sampon, sa siti ca exista si varianta de sampon anti matreata si anti cadere a parului, adica cu dublu efect.

O alta categorie de sampoane si balsamuri pentru par sunt cele marca Keune despre care boi v-am povestit candva. Vezi si parerea noastra despre samponul Keune.

zonia.ro%20

Leave a Reply

Info GDRP | Termeni și condiții | Politica de confidențialitate | Politica cookies